Μπαρτζώκας: “Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να τελειώσουμε”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για “οδυνηρή ήττα”. Μίλησε για τις επιλογές που έγιναν, για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στάθηκε στην ανάλυση του παιχνιδιού που θα γίνει.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Ήταν οδυνηρή ήττα για εμάς. Η Βαλένθια πέρασε μόνο μια φορά μπροστά στο σκορ. Έτσι είναι το μπάσκετ. Ένα παιχνίδι μπάσκετ τελειώνει στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κάναμε πολλά λάθη και σε τακτική και στο παιχνίδι. Στο τέλος πρόκειται για μια απόφαση των παικτών, 2 αποφάσεις των διαιτητών και το παιχνίδι κρίθηκε. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν το τελειώσαμε το παιχνίδι νωρίτερα και η επιστροφή της Βαλένθια μας πόνεσε. Ήταν οδυνηρό. Ότι έγινε-έγινε. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια ψηλά και να συνεχίσουμε”.

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι, είπε: “Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα. Το μπάσκετ είναι τέτοιο άθλημα. Παίρνεις αποφάσεις υπό καθεστώς πίεσης στο παιχνίδι. Οι προπονητές παίρνουν αποφάσεις, χάνονται βολές. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με βολές. Θέλαμε να πάμε στην τελευταία επίθεση με ισοπαλία. Κάναμε μια επιλογή να κερδίσουμε το παιχνίδι και έγινε αυτό που έγινε. Πήρε ένα σουτ ο Σλούκας και δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω. Έπρεπε να μην στοχεύσουμε τόσο στα μις ματς. Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα και δεν έπρεπε να διαβάσουμε τόσο το παιχνίδι. Αυτό έδωσε μομέντουμ στην Βαλένθια”.

Για την έλλειψη συγκέντρωσης σε περιόδους του παιχνιδιού, είπε: “Με προβληματίζει όσον αφορά στο μπάσκετ που πρέπει να παίζουμε και να μην επηρεαζόμαστε. Είναι η λίγκα τέτοια. Η Βαλένθια έβαλε δύσκολα σουτ και μας έβαλε πίεση. Θα πρέπει να κάνουμε την ανάλύσή μας και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Κάναμε λάθος αποφάσεις, χάσαμε βολές. Προφανώς θα κάνουμε ανάλυση του τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει. Η Βαλένθια έχει καλό μομέντουμ, έχει καλή ομάδα, έβαλε δύσκολα σουτ και μας έβαλε πίεση και έπαιξε χωρίς πίεση. Εμείς θα κάνουμε την ανάλυσή μας για να διαχειριστούμε τα πράγματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.