Μπαρτζώκας: «Ενθαρρυντικό όπως έχουμε αρχίσει, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (21/10, 21:30, NS Prime), το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στην Euroleague, αλλά και τις νίκες με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πήρε δύο δύσκολα «διπλά», όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπάρτζώκας. Πάραλληλα ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στο επόμενο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Μπασκόνια (21/10, 21:30, NS Prime) για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα: «Το ξεκίνημα είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μας. Εχουμε παίξει σε δύο δύσκολες έδρες και κερδίσαμε, κάτι που για εμένα δεν ήταν εύκολο. Ήταν πονηρά ματς. Από κει και πέρα, όπως έχω πει κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι τελείως διαφορετικό ματς αυτό με την Μπασκόνια, σε σχέση με την Ρεάλ. Είναι τελείως διαφορετικό το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις, άλλα πράγματα πρέπει να κάνεις και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά στην έδρα της είναι άτρωτη η Μπασκόνια, είναι, όμως, σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και φυσικά ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το ματς και αυτό το γήπεδο είναι πάντα σημαντικός».

Για το τί πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Εκτός από το να προσέξουμε την άμυνά μας, πρέπει να προσέξουμε στην επίθεση με υπομονή. Να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε αιφνιδιασμό με καλές προϋποθέσεις, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να μετακινήσουμε λίγο την άμυνα για να ανοίξουμε τον ρυθμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.