Παναθηναϊκός: Διετές συμβόλαιο με τον Ράντονιτς

Αναμφίβολα, ο Παναθηναϊκός των 6 ευρωπαϊκών τίτλων, αλλά και της απουσίας του από τα φαιναλ φορ τα 10 τελευταία χρόνια, αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα καριέρας του Ράντονιτς.

Σε διετή συμφωνία με τον Ντέγιαν Ράντονιτς κατέληξε ο Παναθηναϊκός, ύστερα από το ταξίδι του Μαυροβούνιου τεχνικού στην Αθήνα και την πολύωρη συνάντηση του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Αργύρη Πεδουλάκη και του εκπροσώπου του προπονητή, Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Ο Ράντονιτς θα υπογράψει διετές εγγυημένο συμβόλαιο με στόχο να δείξει το έργο τους στους “πράσινους”, σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ετήσιες αποδοχές του, μαζί με τα μπόνους στόχων που είναι η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλει οφ και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, καθώς και η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου, θα φτάνουν τις 900.000 ευρώ. Το πάγιο των αποδοχών του, θα είναι κοντά στις 450.000 ευρώ.

Το μεγαλύτερο χρονικό μέρος της συζήτησης, αφορούσε το ύψος του προϋπολογισμού που θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν, ύστερα από την επανεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που δεν πρόκειται να συνεχίσει την οικονομική πολιτική εσόδων-εξόδων και την απλή διαχείριση τους, αλλά είναι διατεθειμένος να κάνει επένδυση για την ποιοτική και αγωνιστική βελτίωση της ομάδας μπάσκετ.

Το ύψος του προϋπολογισμού, θα διαφανεί από τις μεταγραφές που θα γίνουν κυρίως στις θέσεις των ξένων παικτών και ενώ υπάρχει ο κορμός Ελλήνων παικτών που έχει ανανεωθεί από την περσινή σεζόν με τους Μαντζούκα, Χουγκάζ και Σαμοντούροβ, ενώ επιστρέφει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Μαζί με τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη και εφόσον δεν υπάρξει απρόοπτη αποχώρηση, με ρήτρα αποδέσμευσης από ομάδα του ΝΒΑ, ο νέος τεχνικός θα στρέψει την προσοχή του στην ενίσχυση της ομάδας με τους ξένους παίκτες. Έχει, ήδη, αποκτηθεί ο Πάρις Λι που αποχώρησε από την Μονακό.

Μια μεταγραφή ξένου παίκτη θα είναι από την πρώτη κατηγορία των παικτών της Ευρωλίγκα και θα προορίζεται για τις θέσεις της περιφέρειας.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Πέμπτη (30/6), μετά και την δεύτερη συνάντηση που θα γίνει για την υπογραφή του συμβολαίου. Ο Ράντονιτς έχει εργαστεί στη Μπούντουσνοστ και στην Μπάγερν Μονάχου, εκτός της Σερβίας και του Ερυθρού Αστέρα που ήταν στον πάγκο του, τα δυο τελευταία χρόνια και κατέκτησε τον τίτλο της Αδριατικής Λίγκας.

Αναμφίβολα, ο Παναθηναϊκός των 6 ευρωπαϊκών τίτλων, αλλά και της απουσίας του από τα φαιναλ φορ τα 10 τελευταία χρόνια, αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα καριέρας του Ράντονιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.