Αταμάν: «Αν φύγει ο Λάρκιν, θα κάνουμε μεταγραφή επιπέδου… Μέσι και Ρονάλντο»

Ο Τούρκος τεχνικός εξήρε το κλίμα που υπάρχει στην Εφές Αναντολού τα 5 τελευταία χρόνια και θεωρεί ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα και η απόκτηση του Ουίλ Κλάιπερν.

Για την οικονομική ετοιμότητα της Εφές Αναντολού να αντικαταστήσει τον Σέιν Λάρκιν, σε περίπτωση που ο Αμερικάνος πλέι μέικερ δεν συνεχίσει στην δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, λόγω των προτάσεων που έχει στην διάθεση του, μίλησε ο Τούρκος προπονητής,  Εργκίν Αταμάν στο TRT Spor.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα προχωρήσει σε μεταγραφή επιπέδου… Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν, αν και η Εφές θα προσπαθήσει να “ματσάρει” τις προτάσεις άλλων ομάδων για τον Λάρκιν.

Οι δηλώσεις του Αταμάν για τον Λάρκιν: «Του αρέσει εδώ και περνάει καλά, είναι χαρούμενος. Έφτασε στο peak της καριέρας του, έκανε ρεκόρ, πήρε τίτλους, αλλά είναι επαγγελματίας. Υπάρχουν σημαντικές προτάσεις για εκείνον. Εμείς σαφώς και θέλουμε να τον διατηρήσουμε. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Αλλά ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα μπορούμε να κάνουμε μια εντυπωσιακή κίνηση. Σαν την… μεταγραφή του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη μας φύγει ο Λάρκιν, οι σχέσεις μας με τον παίκτη είναι εξαιρετικές, του αρέσει η ομάδα μας και η πόλη, όμως αυτός αποφασίζει»

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Εφές για τον Ουίλ Κλάιμπερν, ο Αταμάν διευκρίνισε: «Οι σύλλογοι από την Ρωσία δεν θα αγωνιστούν στην επόμενη Euroleague λόγω του πολέμου, αλλιώς ο Κλάιμπερν θα συνέχισε στη ΤΣΣΚΑ. Είναι ένας παίκτης για μεγάλους αγώνες κι ένας πραγματικός MVP. Όλες οι ομάδες θα ήθελαν να τον έχουμε. Θα μάθουμε σύντομα που θα παίζει. Έχουμε αυτοπεποίθηση όμως και ξέρουμε ότι παίκτες αυτού του επιπέδου θέλουν να έρθουν πλέον σε μας. Όσοι έρχονται και βιώνουν την ατμόσφαιρά μας εντυπωσιάζονται. Είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ και πραγματικά πιστεύω ότι θα έρθει σε μας, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.