Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός “ξέρει” από αυτά τα ματς» (vid)

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μονακό εν όψει του τέταρτου ματς με τον Ολυμπιακό για τα Playoffs της Euroleague (29/4, 22:00 Novasports Prime).

Μεταλύ άλλων ο Σάσα Ομπράντοβιτς σημείωσε στν Δημήτρη Καρύδα ότι:

«Δουλεύουμε κάποιες λεπτομέρειες. Ξέρουμε πολλά περισότερα πλέον, καθώς ο Ολυμπιακός πρόσθεσε κάποια πράγματα στο τρίτο ματς. Πιο σημαντικό όμως είναι το στυλ του παιχνιδιού που ακολούθησαν απέναντί μας. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ολυμπιακός ξέρει από αυτά τα ματς και έχει βρεθεί ξανά σε αυτό το σημείο.

Μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Πρέπει να πάρουμε το ματς κατοχή-κατοχή. Αυτή είναι η Euroleague. Κάθε φορά που θα κάνεις λάθος, θα τιμωρηθείς. Υπάρχουν ομάδες και παίκτες που κάνουν αυτό ακριβώς».

Για τον Τζέιμς: «Είναι προφανές ότι έχουν δουλέψει πολύ πάνω στην άμυνά του. Φυσικά και οι παίκτες γύρω του πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά, ώστε να τον βοηθήσουν να βρει ρυθμό, μέσα από τα σουτ που θα πάρει».

Για το τι θα κρατούσε και τι θα άλλαζε από τα τρία πρώτα ματς: «Θα κρατούσα το… μοντέλο του δεύτερο αγώνα και θα έσβηνα μερικά πράγματα απο το τρίτο. Στο πρώτο υπήρξαμε… τσαπατσούληδες και στο τελευταίο δεν είχαμε διάρκεια. Παίκτες όπως ο Σλούκας βρήκαν ρυθμό!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.