Απάντηση Βατούτιν σε Μπολομπόι: “Θα λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά”

Ο Αντρέι Βατούτιν πέρασε στην αντεπίθεση, μετά τις δυσφημιστικές δηλώσεις του Τζοέλ Μπολομπόι για την ΤΣΣΚΑ και έδωσε ραντεβού με τον Αμερικανό στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Μπολομπόι ανέφερε σε δηλώσεις του πως η ΤΣΣΚΑ απειλεί τους παίκτες που έχουν αναχωρήσει από τον σύλλογο λόγω του πολέμου να επιστρέψουν, με τον Βατούτιν να στρέφεται εναντίον του Αμερικανού, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του παραβιάζει τους κανόνες της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βατούτιν:

“Αγαπητέ Τζοέλ! Αν και έχουμε να σε δούμε αρκετό καιρό –τον Φεβρουάριο έφυγες πολύ γρήγορα και δεν είπες καν αντίο- είμαι χαρούμενος που λάβαμε νέα σου από τις ΗΠΑ σήμερα και ότι είσαι καλά. Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για το αργοπορημένο πασχαλιάτικο δώρο σου, το εκτιμούμε πραγματικά.

Αναφέρομαι στη δημοσιοποίηση μέσω των social media της επίσημης επικοινωνίας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον μάνατζέρ σου. Όσο εσύ απολαμβάνεις τις έκτακτες διακοπές σου, απλώς ξέχασες ότι έχεις υπογράψει τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας και ακόμη είναι σε ισχύ το συμβόλαιό σου, αλλά έκανες δηλώσεις δυσφημίζοντας τον σύλλογο. Όπως είναι φυσικό, εκτός από την αποχώρησή σου που παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου σου, αυτός θα είναι ακόμη ένας εξαιρετικός λόγος για να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά. Σου εύχομαι καλή ξεκούραση και να είσαι καλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.