Στη Μόσχα ο Λιόλιος για επαφές με Ιτούδη, Βατούτιν

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλης Λιόλιος θα ταξιδέψει στη Μόσχα για να συζητήσει το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσία της εθνικής ομάδας από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η επιθυμία του ισχυρού άνδρα του ελληνικού μπάσκετ να δει τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο τιμόνι της Εθνικής είναι από καιρό εκφρασμένη, όμως ακόμη δεν έχουν διευθετηθεί οι απαραίτητες λεπτομέρεις προκειμένου ο Ιτούδης να είναι σε θέση να αποδεχτεί την πρόσκληση. Μιλώντας δύο μήνες πριν στους playmakers της Nova ο Έλληνας προπονητής είχε δηλώσει υπερήφανος να υπηρετήσει ένα τέτοιο πόστο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει να λάβει σχετική άδεια από την ΤΣΣΚΑ.

Για αυτό τον σκοπό ταξιδεύει ο Βαγγέλης Λιόλιος στη Μόσχα, όπου θα πάρει μέρος σε συναντήσεις τόσο με τον Ιτούδη, όσο και με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα συνεργασίας των δύο πλευρών. Εκτός των άλλων, ο κ. Λιόλιος θα παρακολουθήσει και τον αγώνα μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης (19:00, Novasports Prime).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.