Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ 81-73: Μεγάλο ματς που βάφτηκε “μπλαουγκράνα” (hls)

Ο ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε μια πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη και ανέβηκε στην κορυφή της Euroleague, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Νικ Καλάθη.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 81-73.

Το παιχνίδι μετά από το πρώτο του δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό με τις δυο ομάδες να κάνουν δικά τους μεγάλα διαστήματα μέσα στο ματς και να του δίνουν μια ξεχωριστή ομορφιά.

Οι γηπεδούχοι λειτούργησαν εξαιρετικά στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαν πολλές λύσεις μέσα από περιφερειακά σουτ κυρίως από τους Κούριτς και Μίροτιτς ενώ πήραν και αρκετούς πόντους από τον πάγκο τους με αποτέλεσμα να χτίσουν και με διψήφια διαφορά με την οποία έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα του αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παρουσιάζεται εξαιρετικά βελτιωμένη κυρίως έξω από την γραμμή του τρίποντου και με πρωταγωνιστές τους Φόγκντμαν και Σενγκέλια να “τρέχει” ένα επιμέρους σκορ 33-13 και να ανατρέπει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και πάλι βελτίωσε αισθητά την άμυνα της και περιόρισε τους φιλοξενούμενους στους 13 πόντους. Στο επιθετικό κομμάτι ο Μίροτιτς έδωσε καθοριστικές λύσεις με τον Ντέιβις σε κρίσιμα σημεία να κάνει και αυτό της διαφορά και να βοηθάει σημαντικά στο γείρει τελικά η πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 25-14, 13-33, 30-13.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.