Τζόρτζεβιτς: “Χαρισματικός και ποιοτικός ο Μήτογλου”

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο (12/11, 19:45, Novasports5), με ιδιαίτερη αναφορά στο Ντίνο Μήτογλου.

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι των Τούρκων με την Αρμάνι Μιλάνο. Παράλληλα ο τεχνικός αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου. Μάλιστα ο Τζόρτζεβιτς χαρακτήρισε ως ποιοτικό και χαρισματικό τον Έλληνα διεθνή.

“Η Αρμάνι έχει ανανεώσει το υλικό της με ποιοτικούς και χαρισματικούς παίκτες όπως ο Μέλι που έχει στοιχεία που έλειπαν από την ιταλική ομάδα. Πρόσθεσαν επίσης αθλητικούς και πολυδιάστατους παίκτες, ο Ντίνος Μήτογλου είναι ένας από αυτούς όπως κι ο Χολ, αλλά κι ο Ρίτσι, ο αρχηγός μας όταν ήμουν στην Βίρτους. Πίσω από αυτούς υπάρχει η παλιά φρουρά των Ντιλέινι, Ροντρίγκεθ, Χάινς, αλλά κι ο Σιλντς τώρα τελευταία που έχει τρομερή βελτίωση”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη επί της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη:

«Η νίκη μας στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ ήταν το… χτύπημα που χρειαζόμασταν για να πάρουμε μπρος. Τώρα έχουμε την Αρμάνι μπροστά μας, ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για εμάς, καθώς αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο της κατάταξης. Έχουμε όμως πίστη στην ομάδα μου και θα βγούμε απόψε στο παρκέ για να παλέψουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.