Σίκμα: «Θα άλλαζα με νίκη το trible-double» (vid)

O Aμερικάνος παίκτης της Άλμπα απέφυγε με διπλωματικό τρόπο να πάρει θέση στην σύγκριση της ατμόσφαιρας που έχουν οι έδρες του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ.

Ο Λούκ Σίκμα δεν πέτυχε το trible-double για έναν πόντο λιγότερο και δυο ασίστ, αλλά ο Αμερικάνος πάουερ φόργουοντ, διευκρίνισε μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ότι ακόμα κι αν είχε αυτή την επιτυχία στην προσωπική στατιστική του. θα την αντάλλαζε με νίκη της Αλμπα στο ΣΕΦ.

Οι δηλώσεις του Σίκμα:

«Αρχίσαμε σε αργό ρυθμό το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσες, ειδικά εκτός έδρας, αν δεν παίξεις καλά και στα 40 λεπτά του αγώνα. Κάναμε come back και αυτό μας ικανοποιεί, αλλά στο τέλος χάσαμε. Είναι πιθανό ότι ένας από τους λόγους που συνεχίζω και παίζω στην Άλμπα, είναι ότι ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και παράλληλα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το Βερολίνο που θυμίζει πολύ το σπίτι μου και έχω κάνει εκεί τα φοιτητικά χρόνια μου. Στις προπονήσεις προσπαθώ να βελτιώνομαι στην πάσα και με παροτρύνουν να το κάνω. Θα αλλάζα το trible-double με νίκη της Άλμπα.

Για την σύγκριση ατμόσφαιρας σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, μετά την επιστροφή των φιλάθλων: « Είμαι αρκετά έξυπνος για να μην πάρω θέση! Είναι ωραίο που επέστρεψαν οι φίλαθλοι στην Ευρωλίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.