Ολυμπιακός: Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα και να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:00 Novasports 4).

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν κοντά στη νίκη στο ματς με τους Καταλανούς, το οποίο έχασαν για ένα σουτ, όμως πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ, όπου θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και τους ζήτησε να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να αποφύγουν τα λάθη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, έτσι ώστε να φτάσουν στην τρίτη φετινή τους νίκη σε τέσσερα ματς.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα προερχόμενοι από τρεις ήττες και χωρίς τον Ζοφρέ Λοβέρν στην αποστολή τους. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 27 φορές κατά το παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να μετράει 13 νίκες, έναντι 14 των Λιθουανών. Με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, οι νίκες είναι οκτώ υπέρ του Ολυμπιακού και πέντε υπέρ της Ζαλγκίρις. Η λιθουανική ομάδα μετράει τέσσερις νίκες στο ΣΕΦ, μετά το 2018. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία) και Σέφι Σεμές (Ισραήλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.