Έφες – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 96-100: Μεγάλο “διπλό” στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης (hls)

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε μια σημαντική νίκη σε ένα απολαυστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος.

Η Αναντολού Έφες υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστική της Euroleague με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με σκορ 100-96.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια με στιγμές εντυπωσιακές ανά διαστήματα ενδεικτικό της ποιότητας και του βάθους που διαθέτουν τα δυο ρόστερ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε τον έλεγχο του αγώνα και σε ελάχιστα σημεία του έχασε την πρωτοπορία στο σκορ με αποτέλεσμα να αναγκάσει τους πρωταθλητές Ευρώπης να “κυνηγούν” συνεχώς στο σκορ.

Η μεγαλύτερη τιμή της διαφοράς έφτασε και τους 16 πόντους με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα ισχυρό προβάδισμα στα μέσα της τελευταίας περιόδου και την Έφες να επιστρέφει και να μειώνει την διαφορά στο καλάθι στο τελευταίο δίλεπτο, αλλά η ΤΣΣΚΑ βρήκε τον τρόπο και τις λύσεις ώστε να φύγει με την νίκη από “Σινάν Ερντέμ”.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σενγκέλια ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους ενώ εξαιρετική παρουσία είχε ο Φόγκντμαν με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, σημαντική συνεισφορά και από τους Κλάιμπερν (18 πόντοι) και Λάντμπεργκ (17 πόντοι).

Για την Έφες ο Μίτσιτς ήταν συγκλονιστικός με 32 πόντους με τους Μοερμάν και Λάρκιν να συμπληρώνουν 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.