Χίγκινς: «Η νίκη της Παρασκευής δεν σημαίνει πολλά αν δεν μπορέσουμε να φύγουμε με το τρόπαιο»

Οι δηλώσεις του Κόρι Χίγκινς ενόψει του μεγάλου τελικού του Final Four της Euroleague.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής που έδωσε την νίκη στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό κόντρα στην Αρμανί Μίλάνο, με σουτ λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης ανέφερε πως βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική αλλά και πνευματική κατάσταση, ενώ συμπλήρωσε επίσης οτι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να μπούν με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η νίκη της Παρασκευής δεν σημαίνει πολλά αν δεν μπορέσουμε να φύγουμε με το τρόπαιο. Νιώθω υπέροχα. Νιώθω πολύ σίγουρος για την ομάδα μας, για τους συμπαίκτες μου. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε παίξει το καλύτερο μπάσκετ μας ακόμα. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σκεφτούμε. Δεν μπορείς να έχεις αμφιβολίες.

Παίζεις μόνο για τους συμπαίκτες σου, αφήνεις τα πάντα εκεί έξω και στο τέλος της μέρας, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είνα. Πρέπει να μπούμε με αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κίνητρο ανεξάρτητα από το τι λέει κανείς. Παίζουμε για έναν τίτλο. Ξέρουμε τι δουλειά πρέπει να γίνει. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο.

Προφανώς, οι προπονητές έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Πρέπει να ελέγξουμε, ειδικά το physical παιχνίδι, τη νοοτροπία και κίνητρο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.