Ολυμπιακός: Θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη στη φετινή Euroleague στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (17:30).

Οι “ερυθρόλευκες” μετρούν εννέα ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές του ομίλου και ψάχνουν την πρώτη τους επιτυχία στην Euroleague της φετινής σεζόν.

Ο Θάνος Νίκλας δήλωσε για την αναμέτρηση: “Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πρώτο παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Η Φενέρ θα παρουσιαστεί με πέντε βασικές καινούργιες παίκτριες, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Αποτελείται, πλέον, από αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στο WNBA και έχουν σαν μοναδικό στόχο την κατάκτηση της EuroLeague. Για εμάς, αυτό σημαίνει ιδιαίτερο κίνητρο και, παρά το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Γνωρίζω ότι τα αποτελέσματά μας μπορεί να φέρνουν κάποια δυσαρέσκεια στο κόσμο, όμως αγωνιζόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δίνουμε πραγματικά το 100% σε κάθε μας παιχνίδι”.

Από την πλευρά της, η Μέγκαν Γκούσταφσον δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένες για αυτό το παιχνίδι. Η Φενερμπάτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολλές παίκτριες από το WNBA. Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένες ως ομάδα και να προσπαθήσουμε όλες μαζί, ομαδικά. Είναι ταλαντούχες παίκτριες, αλλά και εμείς είμαστε. Αυτό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς και ξέρω ότι μπορούμε να νικήσουμε αν τα δώσουμε όλα και πιστέψουμε ότι είμαστε ικανές για να τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.