Ολυμπιακός: Με στόχο την πρώτη νίκη κόντρα στην Μπρουζ

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Μπρουζ, για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση (18:30).

Οι «ερυθρόλευκες» δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά τη νίκης και θα βρουν απέναντί τους τη γαλλική ομάδα, η οποία έχει 3-4 νίκες, στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για τον Ολυμπιακό.

Ο Θάνος Νίκλας δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Επιστροφή στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις με ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον της Μπουρζ. Παίζουμε απέναντι σε μια υψηλού επιπέδου γαλλική ομάδα, που τρέχει εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό και πιέζει δυνατά στην άμυνα. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, που θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω από τις παίκτριες να δείξουν για 40 λεπτά πόσο πολύ το θέλουν και υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης σε καλές, αλλά και κακές στιγμές του αγώνα».

Από την πλευρά της, η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για 40 λεπτά και να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.