Ούνικς – Μπανταλόνα 91-93: Αήττητη παρά τις απουσίες (vid)

Η Μπανταλόνα μπορεί να έπαιξε χωρίς τους Τόμιτς και Ρίμπας, όμως έδειξε αξιοθαύμαστη ανθετικτικότητα στο Καζάν επικρατώντας στην παράταση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. 

Η Μπανταλόνα μπορεί να έπαιξε χωρίς τους Τόμιτς και Ρίμπας, όμως έδειξε αξιοθαύμαστη ανθετικτικότητα στο Καζάν επικρατώντας στην παράταση της ομάδας της Ούνικς.

Τα πράγματα έδειχναν εξαρχής δύσκολα για τους Καταλανούς, αφού οι δύο πρώτοι σκόρερ της δεν είχαν κάνει το ταξίδι στη Ρωσία. Εντούτοις η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική, μιας και οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν το παιχνίδι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του και θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει από τα 40 λεπτά χάρη στο προσεκτικό και στοχευμένο μπάσκετ που έπαιξαν. 

Η ομάδα του Κάρλες Ντουράν προηγήθηκε 82-76 στα 46 δευτερόλεπτα για το φινάλε, όμως η πίεση στο όλο το γήπεδο και ένα λάθος του Ντιμιτρίεβιτς έφερε την ανατροπή και την παράταση (82-82). Εκεί θεωρητικά η Ούνικς είχε τον πρώτο λόγο, όμως και πάλι η Μπανταλόνα πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων (87-91). Η Ούνικς ισοφάρισε και πάλι χτυπώντας στο επιθετικό ριμπάουντ, όμως η 13η ασίστ του απολαυστικού Μπάσας έφερε το νικητήριο καλάθι του Μπροτζιάνσκι στα 2.8΄΄, αφού το σουτ του Σμιθ από τα 9 μέτρα δεν βρήκε στόχο. 

Για τους νικητές ο Μπάσας οργάνωσε μαεστρικά με 5 πόντους, 13 ασίστ και μόλις 3 λάθη, ο Μπροτζιάνσκι είχε 20 πόντους, ο Ντιμιτρίγεβιτς 17 πόντους αλλά και 5/16 σουτ και 5 λάθη και ο Λόπεθ-Αροστέγι 16 πόντους. 

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μόργκαν με 23π, 8ρ. Τον ακολούθησαν οι Μπράουν (19π), Γουόλτερς (15π) και Γουάιτ (12π, 7ρ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.