Γιατράς: «Ένας ακόμη τελικός»

Ο Μάκης Γιατράς και ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησαν για το επερχόμενο παιχνίδι του Προμηθέα κόντρα στην Μπρέσια, τονίζοντας τον κομβικό του χαρακτήρα. 

Ο Μάκης Γιατράς και ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησαν για το επερχόμενο παιχνίδι του Προμηθέα κόντρα στην Μπρέσια, τονίζοντας τον κομβικό του χαρακτήρα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: 
«Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένας ακόμη τελικός για εμάς. Η Μπρέσια είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία παλεύει σε κάθε κατοχή. Η ήττα του πρώτου γύρου στην έδρα τους μας πλήγωσε, αλλά παράλληλα μας έδειξε τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, γιατί αν το γήπεδο μας είναι γεμάτο, νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη». 

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε:
«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς την Τετάρτη. Η Μπρέσια είναι μία εξαιρετική ομάδα που παίζει δυνατά. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί και συγκεντρωμένοι, να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να μην τους αφήσουμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ. Πρέπει να ασκήσουμε πίεση στους γκαρντ από το πρώτο λεπτό και να είμαστε επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς στο Top 16 και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πρέπει να παλέψουμε και να κερδίσουμε για να τους δείξουμε την εκτίμηση μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.