Γκραν Κανάρια – Μπεσίκτας 78-80: Κλεφτοπόλεμος και έκπληξη μεγατόνων! (highlights)

Η Μπεσίκτας με "αντάρτικο" μπάσκετ στην Γκραν Κανάρια Αρένα, πέταξε έξω την ισπανική ομάδα από την οκτάδα του Eurocup με 78-80 και πανηγύρησε μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο όλο το υπόλοιπο παιχνίδι για την Γκραν Κανάρια του Γιάκα Λάκοβιτς ήταν το απόλυτο σοκ! Οι Ισπανοί στην πρώτη περίοδο προηγήθηκαν ως και με δέκα πόντους, όμως από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα των Τούρκων.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν στο όριο του φάουλ, χάλασαν το ματς και τον ρυθμό της Γκραν Κανάρια και αργά αλλά σταθερά επέστρεψαν στο παιχνίδι και έφτασαν σε απόλυτη ισοροπία. Όλα κρίθηκαν στο φινάλε, στα τελευταία 20 δεύτερα. Ο Νίνταμ με τρίποντο έδωσε στην Μπεσίκτας αέρα τριών πόντων 75-78, ο Σλότερ έκανε λάθος και στην επόμενη επίθεση οι φιλοεξνούμενοι προηγήθηκαν με πέντε χάρη σε φόλοου του Σιμόνοβιτς (80-75).

Ένα τρελό τρίποντο από τον Μπρουσίνο έβαλε ξανά στο κόλπο τους Ισπανούς 80-78, οι οποίοι όμως με 4,7 δεύτερα μετά από δύο χαμένες βολές του Σιμόνοβιτς, βρήκαν ένα κρεμασμένο τρίποντο του Λάμερς εκτός στόχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.