Λόντον Λάιονς-Τουρκ Τέλεκομ 100-77: Αγγλικό επιθετικό πάρτι και πρόκριση στους 8 (highlights)

Οι Λόντον Λάιονς με επιθετική πολυφωνία ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο της Τουρκ Τέλεκομ με 100-77 και έδωσαν ραντεβού με την Κλουζ Ναπόκα στους 8 του Eurocup.

Αν εξαιρέσουμε το 0-5 των Τούρκων στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι Λάιονς “κατασπάραξαν” με την επίθεσή τους την ομάδα από την Άγκυρα. Με Μόργκαν και Ολασένι να κάνουν ο,τι θέλουν γρήγορα πέρασαν μπροστά και έκελισαν την πρώτη περίοδο στο +9, 32-23.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και η δεύτερη περίοδος με τους Λονδρέζους να παίρνουν και από το σέκοντ γιούνιτ το καλύτερο δυνατό. Η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους, 46-30 για να κλείσει το ημίχρονο με τους Άγγλους να προηγούνται 60-44.

Μάταια ο Γουάλας προσπαθούσε να βάλει την ομάδα του ξανά στο ματς, με τη βοήθεια και του Πάλμερ που ήρθε από τον πάγκο, η διαφορά πήγε στους 11, 68-57 για να έρθει σερί 11-0 που ουσιαστικά τελείωσε και την αναμέτρηση.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική, καθώς η πρόκριση είχε ήδη κριθεί. Το τελικό 100-77 φέρνει τους Άγγλους απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα σε μονό παιχνίδι στην Ρουμανία για να αποφασιστεί ποιος θα περάσει στα ημιτελικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.