Μπουργκ – Ουλμ 81-85: Σίγουρα 4οι οι Γερμανοί (highlights)

Η Ουλμ πέρασε από το Μπουργκ και δεν άφησε τον Άρη να κάνει σκέψεις 4άδας, αφού κράτησε για την ίδια το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι Γερμανοί είχαν το μεγαλύτερο κίνητρο μετά από 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια, αλλά κυρίως με την 4η θέση να κινδυνεύει μετά την ήττα από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική. Αν έχαναν στη Γαλλία κόντρα στην σίγουρα πρώτη Μπουργκ που έπαιξε χωρίς τους Μόργκαν, Σαλάς και ο Άρης κέρδιζε αύριο την Τρέντο θα έπεφταν από την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας, κίνητρο το οποίο αποδείχτηκε αποφασιστικής σημασίας.

Η ομάδα του Γκαβέλ έκανε τέλειο πρώτο ημίχρονο επιθετικά με 52 πόντους, έφτασε να προηγείται με 18 στο φινάλε της τρίτης περιόδου (52-70) με τρομερό τον Τρέβιον Γουίλιαμς, όμως η Μπουργκ έκανε προσπάθεια να επιστρέψει και με μπροστάρηδες τον 18χρονο Ρισασέ (20π, 4ρ) και τον 23χρονο Μπενίτεζ μείωσε σε 80-81! Μάλιστα στο σημείο εκείνο ο Γουίλιαμς έχασε 2 βολές, όμως ο Τζάλοου νίκησε τον Μάσα στο ριμπάουντ, ο Φιγκερόα έβαλε 2/2 βολές και η Μπουργκ δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.