Μπανταλόνα-Τσεντεβίτα 83-81: Ο Κομπς το έχασε, η πρώτη νίκη δεν ήρθε (highlights)

Η Μπανταλόνα «επιβίωσε» κόντρα στην ανταγωνιστική Τσεντεβίτα/Ολίμπια, παρότι έπαιξε με την... φωτιά. Τρίτη νίκη στην σειρά για τους Ισπανούς, οι οποίοι έφτασαν τις έξι νίκες στην διοργάνωση (6-5 ρεκόρ) και πλησίασαν ακόμη περισσότερα τα πλέι-οφ.

Ποιος να το περίμενε ότι η Τσεντεβίτα, που ακόμη δεν έχει κερδίσει στο Eurocup, θα παλεύε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στην έδρα της Μπανταλόνα; Προφανώς οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζάνι, οι οποίοι με τους Κάρλο Μάτκοβιτς (15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7/10 σουτ), Τζάστιν Κομπς (11 πόντους, 10 ασίστ) και Ντι Τζέι Στιούαρτ (20 πόντους) σε πολύ καλή βραδιά έφτασαν κοντά σε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Ο Κομπς αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο νίκης, η Μπανταλόνα πανηγύρισε την 6η της νίκη στην φετινή διοργάνωση και οι Σλοβένοι έμειναν με την… όρεξη της πρώτης τους φετινής νίκης, όντας πάντως αισθητά βελτιωμένοι στην απόδοση τους.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος ντέρμπι, με τις εναλλαγές προβαδίσματος να είναι συχνό φαινόμενο και με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγαλύτερη τιμή της διαφοράς ήταν το +10 των φιλοξενούμενων (22-32) στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, με το ημίχρονο πάντως να ολοκληρώνεται στο +4 για την Μπανταλόνα (49-45) με τρίποντο του Αντρές Φέλιζ στην εκπνοή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άντριου Άντριους με 14 πόντους και 5 ασίστ. Από κοντά ο Πεπ Μπουσκέτς (13 πόντους) αλλά και οι Ντεσόν Τόμας, Αντρές Φέλιζ με 12 πόντους έκαστος.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 49-45, 66-63, 83-81

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.