Ουλμ – Μπουργκ 84-89: Γαλλικό κλειδί ο Ρισασέ (highlights)

Η Μπουργκ πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην ιστορία της απέναντι στην Ουλμ και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 7-2. Η γερμανική ομάδα έπεσε στο 6-3.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο έκανε η Μπουργκ που προηγήθηκε με 20 πόντους διαφορά (33-53). Η Γαλλική ομάδα ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με τρεις παίκτες να έχουν διψήφιο πόντων. Ρισασέ (11π), Μόργκαν (11π) και Σαλάς (10π) πέτυχαν τους 32 από τους 53 των Γάλλων. Η Μπουργκ έκανε ζημιά από την περιφέρεια με 7/17 τρίποντα, καλό ποσοστό και στα δίποντα με 13/21 και με μόλις 6 λάθη πήγε άνετη στα αποδυτήρια.

Στην εκκίνηση του ημιχρόνου η επίθεση της Μπουργκ κόλλησε. Έβαλε ένα τρίποντο και μετά εξαφανίστηκε για 5 λεπτά. Η Ουλμ το εκμεταλλεύτηκε και με 14 – 0 σερί κατάφερε να πλησιάσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Ουλμ έκανε το καλύτερο δεκάλεπτο της με 20 πόντους και η Μπουργκ το χειρότερο με μόλις 15.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι. Η επίθεση της Μπούργκ κόλλησε ξανά και η διαφορά πήγε ακόμα και μέχρι το καλάθι. Η γαλλική ομάδα όμως όποτε ζοριζόταν έβρισκε μεγάλα σουτ και με το πιο μεγάλο του Ρισασέ απέδρασε με το διπλό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο νεαρός Γάλλος ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους και 4/5 τρίποντα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.