Κλουζ Ναπόκα-Γκραν Κανάρια 70-92: Παράσταση για ένα ρόλο και επίδειξη δύναμης (highlights)

Σε ένα γεμάτο γήπεδο, στη BT Arena στη Ρουμανία, η Κλούζ υποδέχτηκε την Γκραν Κανάρια, σε μια αναμέτρηση πολλά υποσχόμενη που όμως αποδείχτηκε παράσταση για ένα ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς να περνάει εύκολα και από αυτή την έδρα και να παίρνει το ροζ φύλο με σκορ 70-92.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανταγωνιστικό για τις δύο πιο παραγωγικές ομάδες του Group B του φετινού Eurocup, με την Κλούζ να βάζει…δύσκολα στην Γκραν Κανάρια κάτι που όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει για για πολύ.

Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το διάλλειμα του ημιχρόνου με το σκορ 43-45 και την διαφορά κυριολεκτικά στο καλάθι με την Κλούζ όμως να έχει καταφέρει να ελέγξει το μεγαλύτερο κομμάτι των κατοχών βάση ρυθμού παρασέρνοντας αρκετές φορές τους φιλοξενούμενους σε υπερβολές στις επιθετικές τους επιλογές.   

Στο τρίτο μέρος, η ομάδα από την Ρουμανία δεν κατάφερε να κρατήσει την ευστοχία της στα σουτ 3 πόντων και η Γκραν Κανάρια ξεκίνησε να σκοράρει στον αιφνιδιασμό εκμεταλλευομένη τα συνεχόμενα λάθη των παικτών της Κλούζ.

Με τον Λάντεσπερκ να κάνει απίστευτα πράγματα στο 4ο μέρος και να σκοράρει με όλους τους τρόπους, με τους Σλότερ και Αλμπισί να δείχνουν το πόσο έμπειροι είναι όσον αφορά την διαχείριση των επιθέσεων και με επιμέρους σκορ 16-32 στην τελευταία περίοδο, οι Ισπανοί πάτησαν “γκάζι” και στην άμυνα και πήραν την νίκη με 22 πόντους διαφορά στη Ρουμανία συνεχίζοντας αήττητοι στον όμιλο.

Αξιοσημείωτο είναι δε, το ότι μια από τις πιο παραγωγικές και up-tempo ομάδες της διοργάνωσης, η Γκραν Κανάρια, κατάφερε να πάρει το 1/3 των πόντων της από την άμυνα της (30 πόντους) και να κλέψει 14 (!) φορές την μπάλα, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι από…νωρίς έτοιμη για να υπερασπιστεί τον τίτλο της για μια ακόμη χρονιά!   

*Η Γκραν Κανάρια είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει στον όμιλο του Άρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.