Μάρκους Καρ: “Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι” (video)

Ο 24χρονος Καναδός γκαρντ του Άρη αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια στην πρεμιέρα του Eurocup

Ο Μάρκους Καρ ένας από τους νέους παίκτες του Άρη περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι (4/10, 20:00, NOVA) που είναι με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια.  Ο Καναδός γκαρντ μίλησε στη media day του Άρη. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Οι coaches κάνουνε πολύ καλή δουλειά, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Μπορεί να είναι (σ.σ.: η Γκραν Κανάρια) η τροπαιούχος αυτής της διοργάνωσης αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει, είπε: “Έχω ρωτήσει τα παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα για την ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι εδώ πέρα είναι τρελοί, υποστηρίζουνε την ομάδα. Ανυπομονώ να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, θα μας βοηθήσουν και όλοι μαζί θα είμαστε ενωμένοι, παίκτες και κόσμος για αυτό το παιχνίδι”.

Για το τι ζητάει ο προπονητής από τον ίδιο και για το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα είπε: “Με τον προπονητή έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις και πριν έρθω. Μου έχει ζητήσει να κάνω το παιχνίδι μου και στις δύο πλευρές του γηπέδου και στην άμυνα και την επίθεση και όταν μπορώ να σκοράρω, να το κάνω αλλά μαζί να δημιουργώ και χώρους για τους συμπαίκτες μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.