Ουλμ – Τσεντεβίτα 96-104: Υπογραφή Ντράγκιτς και φουλ για πρόκριση (hls)

Η Τσεντεβίτα "πλήρωσε" με το ίδιο... νόμισμα την Ουλμ για την ήττα του πρώτου γύρου, έφυγε νικήτρια (96-104) από τη Γερμανία, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και έβαλε πλώρη για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αφήνοντας στην άκρη τις άμυνες, με την Ουλμ να οδηγεί στην περισσότερη διάρκεια την… κούρσα και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα πέντε πόντων (55-50).

Το σκηνικό, ωστόσο, άλλαξε τελείως στην επανάληψη και σε αυτό συνέβαλε η απόφαση της Τσεντεβίτα να βάλει σε πρώτο πλάνο την άμυνα. Οι Σλοβένοι κατάφεραν να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη δράση της Ουλμ, επιθετικά στηρίχθηκαν στο δίδυμο Έτζιμ – Μούριτς, ενώ στα μετόπισθεν τα πάντα λειτουργούσαν σε υψηλό τέμπο, με τον Ζακ Όγκουστ να βγάζει τρομερή ενέργεια.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Γκόλεματς μπήκε μπροστά στο σκορ (70-73) και μέχρι το τέλος δεν έχασε το προβάδισμα. Από την άλλη πλευρά, ο Κρίστον προσπαθούσε να κρατήσει μόνος του “όρθια” την Ουλμ και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, αφού οι Γερμανοί έμειναν κοντά στο σκορ (89-90). Η κλάση του Ζόραν Ντράγκιτς, όμως, μίλησε στο τέλος. Σε δύο φάσεις ο Γιόγκι Φέρελ “ξεφορτώθηκε” τη μπάλα στην εκπνοή της επίθεσης για να μην του μείνει στα χέρια και ο Σλοβένος με δύο “βόμβες” πίσω από τα 6.75μ. “κλείδωσε” τη νίκη της ομάδας του (94-100), η οποία ήρθε με το τελικό 96-104.

Πρώτος σκόρερ και καθοριστικός για την Τσεντεβίτα ο Ντράγκιτς με 20 πόντους. Τόσους πρόσθεσε και ο Έτζιμ, μαζεύοντας και 8 ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Μπλάζιτς με 15 πόντους και 5 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν ο Μπλόσονγκεϊμ με 29 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 2 ασίστ και ο Κρίστον με 28 πόντους και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 34-28, 55-50, 70-73, 96-104

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.