Με τρομερό Καλαιτζάκη πήρε το διπλό η Λιετκαμπέλις! (hls)

Οι Λιθουανοί πέρασαν από την έδρα της Ιταλικής Τρέντο και κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη νίκη τους στο φετινό Eurocup με σκορ 61-77, έχοντας σε φανταστική μέρα, για ακόμη μια φορά, τον Παναγιώτη Καλαιτζάκη που τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Λιετκαμπέλις να έχει το πάνω χέρι από νωρίς αλλά η Τρέντο δεν τα παρατούσε εύκολα και κατάφερε να κάνει ένα μικρό come back στο δεύτερο δεκάλεπτο εκμεταλλευόμενη τα απανωτά λάθη των Λιθουανών και σκοράροντας 20(!) πόντους από αυτά.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, η Λιθουανική ομάδα σταμάτησε να κάνει επιζήμια λάθη αλλά και πάλι η Τρέντο με τους Γουίλιαμς και Ρέινολντς να ισοφαρίζουν πέντε φόρες με δικά τους καλάθια, κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ.

Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος της αναμέτρησης ο «καυτός» Καλαιτζάκης συνέχισε να δίνει προβάδισμα στην Λιετκαμπέλις εξασφαλίζοντας μια διαφορά ασφαλείας στο +10.

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Ιταλούς να συνεχίζουν να είναι άστοχοι από μακριά (25% στα 3π) και να μην βρίσκουν λύσεις στην επίθεση και τους Λιθουανούς να «καθαρίζουν» τα ριμπάουντ και να ελέγχουν για τα καλά τον ρυθμό.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Καλαιτζάκης ο οποίος σε 31 λεπτά συμμετοχής είχε 20 πόντους με 3/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπ., 4 ασίστ και μόλις 2 λάθη.

Τα δεκάλεπτα:12-24, 22-14,15-19, 12-20

Η στατιστική της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.