Σε glass floor το Φάιναλ Φορ του BCL

Μία μοναδική εμπειρία θα ζήσουν όλοι όσοι βρεθούν στο Βελιγράδι και στις εξέδρες της Belgrade Arena κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ του BCL, αλλά και όσοι τηλεθεατές αποφασίσουν να το παρακολουθήσουν μέσω της τηλεόρασης.

Οι τυχεροί φίλαθλοι που θα εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να “ταξιδέψουν” στο μέλλον, βλέποντας τη διοργάνωση να διεξάγεται πάνω σε γυάλινο δάπεδο. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, σε καμία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μέχρι τώρα.

Οι δυνατότητες του Glass Floor είναι πλέον γνωστές και η εμπειρία των φιλάθλων, αλλά και των παικτών, μεταφέρεται σε ένα άλλο επίπεδο, όπου η ψυχαγωγία, το θέαμα, η απόλαυση εκτινάσσονται.

Η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε το glass floor ηταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under -19 Γυναικών, συγκεντρώνοντας διθυραμβικά σχόλια.

Κατόπιν, η γερμανική λίγκα το χρησιμοποίησε για μία φορά τον Σεπτέμβριο, στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν μεταξύ της Μπάγερν και της Μιτελντόιτσερ. Κατόπιν, ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ, το συνάντησε στο NBA Αll Star Weekend, στο Celebrity Game και στους διαγωνισμούς του Σαββάτου.

Ταυτόχρονα, έγιναν γνωστές και οι ώρες των ημιτελικών του Φάιναλ Φορ.

Ο χορός θα ανοίξει με το Περιστέρι και τον πρώτο ημιτελικό με την Τενερίφη που θα διεξαχθεί στις 19 .00 ώρα Ελλάδας, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός της Μάλαγα με τη Μούρθια θα αρχίσει στις 22.00 ώρα Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.