Προμηθέας – Χάποελ Χ. 92-93: «Τελικός» στα Λιόσια με ΑΕΚ για την πρόκριση! (highlights)

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Προμηθέα στην Πάτρα από τη Χάποελ Χολόν με 93-92 για την πέμπτη αγωνιστική του BCL. Στα Άνω Λιόσια οι Πατρινοί κόντρα στην ΑΕΚ (20/03, 19:30) θα παλέψουν για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην Πάτρα ο Προμηθέας ηττήθηκε με 93-92 από τη Χάποελ Χολόν για την πέμπτη αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι Πατρινοί κράτησαν τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Ισραηλινούς. Θυμίζουμε ότι η ελληνική ομάδα νίκησε εκτός έδρας με εννέα πόντους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Προμηθεάς την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια κρατούν την τύχη στα δίκα του χέρια. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μετρώντας σερί 0-5, ενώ για τον Προμηθέα είναι «μονόδρομος» η νίκη στην έδρα της «Βασίλισσας».

Αν ο Προμηθέας νικήσει την ΑΕΚ δεν τον απασχολεί το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, εκείνου της Χάποελ Χολόν με τη Μούρθια. Αν όμως χάσει από την ομάδα του Ηλία Ζούρου θα χρειαστεί το «διπλό» των Ισπανών στην Ουγγαρία.

Ο σύλλογος της Πάτρας «έπεσε» στο 3-2 της βαθμολογίας και στο φινάλε του αγώνα «σπατάλησε» σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι. Μάλιστα την ίδια βαθμολογία έχει και η ομάδα του Ισραήλ, η οποία την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας με την πρωτοπόρο Μούρθια του ομίλου.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 34-47, 59-73, 92-93

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.