Μάιλς: «Η ΑΕΚ μπορεί να βρεθεί στο F-4 του BCL»

O Αιζάια Μάιλς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ, το F-4 του BCL, παράλληλα σχολίασε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την στήριξη του κόσμου.

Η ΑΕΚ νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια τον Παναθηναϊκό και ο Αιζάια Μάιλς ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο άσος του Ηλία Καντζούρη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων», ενώ παράλληλα δήλωσε ότι η «Ένωση» έχει πιθανότητες να βρεθεί στο F-4 του BCL.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ»:

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Όσο για τους οπαδούς μας, τους αγαπώ. Μου αρέσει ιδιαίτερα το περιβάλλον. Θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας όταν είναι στο πλευρό μας. Οι οπαδοί μας μας σπρώχνουν για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας με περισσότερη δύναμη ιδιαίτερα όταν είμαστε κουρασμένοι και τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα. Αγαπώ αυτήν την στήριξη του κόσμου».

Για την στήριξη των φιλάθλων φέτος: «Όπως είπα προηγουμένως οι οπαδοί μας βοηθούν σε πολλά παιχνίδια όπως για παράδειγμα με την Γαλατατασαράι, την Μάλαγα και τον Παναθηναϊκό,τον οποίο κερδίσαμε χάρη στην σημαντική βοήθεια τους. Η όλη ατμόσφαιρα δημιουργεί δυσκολίες για τον αντίπαλο και μας δίνει την δυνατότητα να κερδίζουμε κάθε δύσκολο παιχνίδι. Η διαρκής στήριξη είναι καθοριστική για την συνέχεια».

Για τη διαφορά του Προμηθέα με την ΑΕΚ: «Πέρα από την πόλη, όπου δεδομένα είναι καλύτερη από την Πάτρα, υπάρχει μεγάλη διαφορά αναφορικά με τον κόσμο. Εκεί είναι όλοι ήσυχοι σε σύγκριση με το γήπεδο της ΑΕΚ όπου τα τελευταία τρία παιχνίδια είναι γεμάτο και δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα. Είναι ένα περιβάλλον όπου όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να αγωνίζονται. Μιλώντας για το παρόν, προτιμώ την ΑΕΚ».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Άνω Λιοσίων: «Σε κάθε παιχνίδι πιστεύω ότι θα κερδίζουμε. Μπορεί να έχουν μεγάλο όνομα ως ομάδα αλλά είναι άνθρωποι σαν και μας. Όλοι κοντά στην ομάδα μας προετοίμαζαν για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στην δεύτερη περίοδο, κατάλαβα ότι ο Παναθηναϊκός κουράστηκε και άρχισε να παίζει πιο αργά. Ο κόσμος και εμείς με την σειρά μας αντιληφθήκαμε την έλλειψη ενέργειας και αισθανθήκαμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες νίκης. Προτού αρχίσει γνωρίζαμε το πόσο δύσκολο παιχνίδι ήταν. Τέτοιου είδους παιχνίδια μας αρέσουν ιδιαίτερα. Γνωρίζεις την ιστορία του αντιπάλου και το μεγαλύτερο μπάτζετ του. Μπορεί να έχουμε λιγότερη χρηματιστηριακή αξία σαν ως ομάδα αλλά θέλαμε να αποδείξουμε ότι με αποφασιστικότητα δεν έχει καμία ισχύ».

Για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Λεμάρ και Οριόλα: «Είναι εξαιρετικοί και οι δύο για την ομάδα. Ο «Μπρι»είναι ενας φοβερός πασέρ με επιθετικότητα και μπορεί να χαρακτηριστεί ηγέτης. Ο Πιέρ Μάς φέρνει την Ευρωλιγκάτη εμπειρία του στο σύνολο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος δίνει εύρος στο γήπεδο και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην θέση «4» όσο και στην θέση «5». Μπορούν με την εμπειρία τους και την ικανότητά τους να προσφέρουν στην ομάδα».

Για το Final – 4 του BCL: «Ναι, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Είμαστε μια ταλαντούχα ομάδα, έχουμε χημεία και παίζει ο ένας για τον άλλον. Όταν παίζουμε μαζί μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στο BCL. Όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας θεωρώ ότι οι ομάδες που έρχονται στην Αθήνα αντιλαμβάνονται ότι είναι δύσκολο να κερδίσουν. Έχουμε τόσες επιλογές και τόσα όπλα στο δυναμικό μας. Πιστεύω οτι το ματσάρισμα με την Χάποελ είναι ιδανικό. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά και ελπίζω να βρεθούμε στο F4».

Για τον Ηλία Καντζούρη: «Μου αρέσει ο προπονητής και τρόπος με τον οποίο μας καθοδηγεί. Ακούει τους παίκτες του, ενώ εμείς εκφράζουμε τις απορίες μας και τις τυχόν διαφωνίες μας.Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πριν το πρώτο μου παιχνίδι είχα μια συζήτηση μαζί του και μου είπε να παίρνω σουτ όταν είμαι ελεύθερος και να έχω ουσία στην άμυνα και την επίθεση. Είναι απλες οδηγίες για μένα και το απλό μου αρέσει»

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ και αντιλαμβανόμαστε την σημασία που έχει όταν υπογράφουμε σε αυτόν τον σύλλογο. Πάντα υπάρχει η υποχρέωση για νίκες. Θεωρώ ότι είμαστε σε σωστό δρόμο σε όλους τους τομείς. Γίνεται καλή δουλειά και εάν συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και αγωνιστικότητα όλα θα πανε καλά».

Ενώ κατάληξε αναλύοντας τους στόχους για το κλείσιμο της χρονιάς και αν σκέφτεται να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ: «Ο στόχος είναι να έχω κατακτήσει έναν τίτλο, όποιος και εάν είναι αυτός. Είτε το BCL είτε το πρωτάθλημα. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε τις προδιαγραφές για να φτάσουμε στο φάιναλ φορ του BCL και του πρωταθλήματος. Θέλω να μείνω στο παρόν και να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.