ΑΕΚ – Μάλαγα 65-75: Έπεσε μαχόμενη, συνεχίζει με μειονέκτημα έδρας (hls)

Η ΑΕΚ πάλεψε με όλες τις δυνάμεις, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 75-65 από την Μάλαγα και θα πάει στα play off, με μειονέκτημα έδρας.

Στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου ΑΕΚ και Μάλαγα τέθηκαν αντιμέτωπες με τους Ισπανούς να παίρνουν μεγάλη νίκη με (65-75) και να μπαίνουν στα playoffs της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League με πλεονέκτημα έδρας. Η ΑΕΚ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, οι παίκτες της πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη, αλλά έχασαν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Με (5-1) τελείωσε τον όμιλο η Μάλαγα με (4-2) η ΑΕΚ.

Μεγάλος απόντας από παιχνίδι, ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς, που σήμερα χειρουργήθηκε στη Γερμανία, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της ΑΕΚ με την Γαλατάσαραϊ που θα του στερήσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εξέλιξη του αγώνα:

H Μάλαγα ξεκίνησε εντυπωσιακά με ένα σερί (7-0) τον αγώνα και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της. Η ΑΕΚ κατάφερε από εκείνο το σημείο και μετά να βρει ρυθμό και να κλείσει την διαφορά με το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να είναι (15-21) υπέρ των Ισπανών. H AEK «πάτησε γκάζι» στο δεύτερο δεκάλεπτο και σημείωσε συνολικά 23 πόντους. Οι πόντοι αυτοί προήλθαν από πολύ καλές επιθέσεις και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ΑΕΚ πίσω με ένα πόντο (38-39)

Ντέρμπι για γερά νεύρα ήταν το δεύτερο ημίχρονο με κύριο χαρακτηριστικό τις σκληρές άμυνες και το πάθος των παικτών των δύο ομάδων. Το σκορ στην τρίτη περίοδο πήγαινε πόντο-πόντο, με την ΑΕΚ να είναι πίσω με τέσσερις στο τέλος του δεκαλέπτου (55-59). Στην τελευταία περίοδο “μίλησε” η εμπειρία των Ισπανών, που έπαιξαν τρομερή άμυνα και έξυπνα στην επίθεση και κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Ελλάδα και να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου που τους δίνει το πλεονέκτημα στα playoff της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα 15-21, 38-39, 55-59, 65-75

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.