Καραμανλής: «Δεν κοιμήθηκα…»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Α2, ο Μπάμπης Καραμανλής.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Α2, ο Μπάμπης Καραμανλής. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι παρακολούθησαν την συνέντευξή του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», ενώ ανέλυσε και τους λόγους που οδήγησαν τους «κιτρινόμαυρους» στον υποβιβασμο. Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν κοιμήθηκα μετά την ήττα. Τον τελευταίο καιρό ήμασταν σε κίνδυνο αλλά παλεύαμε. Όταν παλεύεις δεν σκέφτεσαι το κακό αλλά δίνεις την μάχη σου. Ήξερα ότι η ομάδα έχει φέτος μια κακή χρονιά. Ξεκίνησε λάθος η χρονιά. Είχαμε κάνει ένα προγραμματισμό και είχαν έρθει κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουν. Θέλαμε να πάμε καλύτερα από άλλες χρονιές. Η ομάδα στήθηκε γύρω από τον Γκράντι. Αλλά αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχο, να βρούμε χορηγούς κλπ., δεν πήγαν καλά. Λέγαμε ότι θα πάρουμε και την φανέλα από τον ΟΠΑΠ. Δεν μας βγήκαν αυτά και τον Δεκέμβρη είδαμε ότι δεν βγαίνει η χρονιά. Η κρίση χτύπησε πολύ άσχημα το μπάσκετ. Ο Γκράντι αν δεν έπαιρνε τα λεφτά του στην μέρα που έπρεπε, δεν έκανε προπόνηση την επόμενη. Δεν είχαμε ένα παράγοντα να κρατά την ομάδα μόνος. Αλλά εκεί έφυγαν κάποιοι άνθρωποι που δεν ήθελαν αυτή την πίεση. Όσοι είναι στην ΑΕΚ είναι αδέλφια».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα να φύγω, αλλά τι θα γινόταν; Και κάθισα να τελειώσει η χρονιά. Και φτάσαμε στο προχτεσινό. Επειδή αν και δεν είχαμε μιλήσει είδαμε μη φυσιολογικά πράματα τελευταία… Είδαμε τον Ηλυσιακό να γίνεται Μπαρτσελόνα.., Εμείς φτύσαμε αίμα σε όλα τα ματς. Η κατηγορία χάθηκε την μέρα που ο Πανελλήνιος έχασε από την Καβάλα . Ήταν ένα ματς που μας προβλημάτισε. Πριν το ματς της Μ.Τετάρτης κάναμε καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ και θα την κυνηγήσουμε. Πρέπει να το ψάξουμε. Ακόμα ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει αντιδράσει. Πρέπει να μας καλέσει ο εισαγγελέας να δώσουμε στοιχεία. Να δούμε αν υπάρχει εξάρτηση από συγκεκριμένο μάνατζερ, τον κ. Δελημπαλταδάκη με τον Ηλυσιακό. Ο νόμος δεν επιτρέπει, υπάρχει ασυμβίβαστο. Δεν φαίνεται η μετοχική του σχέση αλλά εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει. Και θέλουμε να το ψάξουμε. Έχει έρθει ο κ. Δελημπαλταδάκης στον ΕΣΑΚΕ σαν μέτοχος του Ηλυσιακού. Με την βοήθεια της δικαιοσύνης θα δούμε τι έχει γίνει. Και τι έγινε τις τελευταίες αγωνιστικές. Η ΑΕΚ θέλει να διερευνήσει. Όταν ο κ. Δελημπαλταδάκης έχει τόσους παίκτες σε ομάδες… Ξέρετε τι είναι η εξάρτηση από μάνατζερ των παικτών.

Ο Καραμανλής τόνισε στην συνέχεια: «Έγινε πέρυσι καταγγελία από άλλο ατζέντη και δεν διερευνήθηκε. Όταν είσαι σε ένα χώρο και κινείσαι, πολλές φορές ασχολείσαι όταν έχει πρόβλημα. Τώρα είχαμε πρόβλημα, τώρα ασχολούμαστε. Δεν υπήρχε λόγος αφού δεν μας πείραξε κάποιος να ανακινήσουμε θέμα, αυτό έπρεπε να το κάνει ο ΕΣΑΚΕ. Με τον οποίο έχουμε σοβαρό θέμα. Ο πρόεδρος του ο κ. Οικονομίδης είναι ανύπαρκτος, δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος και έχω διαχωρίσει την θέση μου μαζί του. Υπάρχει ανοιχτό θέμα με αυτό που λέγεται ελληνικό μπάσκετ. Το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει χορηγούς, του χρόνου δεν θα έχει τίποτα και κάποιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Εγώ εδώ και δύο μήνες λέω κάτι δεν πάει καλά».

Επίσης, ο πρόεδρος της ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Ζητάμε την αποβολή του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα. Αν αποδειχτεί ότι ο Ηλυσιακός έχει σχέση με τον Δελημπαλταδάκη πρέπει να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Δεν κάνουμε ένσταση ότι χάσαμε ένα ματς και θέλουμε να το πάρουμε στα χαρτιά. Έχουμε πονέσει από αυτά εμείς. Κάναμε καταγγελία πριν το ματς και λέμε η ομάδα αυτή δεν θα έπρεπε να συμμετέχει με την εταιρική μορφή αυτή. Ο Δελημπαλταδάκης μπορεί να σηκώσει ένα τηλ και να πει ξέρεις κάνε αυτό … μπορεί… θα αποδειχθεί αν ο εισαγγελέας ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς, συνομιλίες κλπ… Ο κ.Λαμπρόπουλος έχει πάρει εξουσιοδότηση από τον κ. Φιλίππου που συναίνεσε. Είμαστε όλοι σε ευθεία γραμμή. Εμείς θα πάμε στην ΕΕΑ να δούμε την σύνθεση του ΔΣ του Ηλυσιακού, να δούμε που δουλεύουν κλπ. Το πόθεν έσχες κλπ. Που πάνε τα χρήματα που μπαίνουν στον Ηλυσιακό. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Πρεπει να υπάρχει βούληση της πολιτείας. Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει κάνει τίποτα, κοιμάται, ο κ. Οικονομίδης κοιμάται, τον περιμένω… Καλώ τον εισαγγελέα να με καλέσει και αν δεν με καλέσει θα πάω εγώ μόλις περάσει το Πάσχα».

Και υπογράμμισε: «Δεν είμαστε ούτε Τρίκαλα, ούτε Ολύμπια. Είμαστε η ΑΕΚ. Δυστυχώς για τον φίλο μας τον κ. Δελημπαλταδάκη έριξε την ΑΕΚ. Από την στιγμή αυτή , μας πείραξε, θα τον πειράξουμε. Θα το παμε μέχρι τέλους. Είχαμε στείλει μήνυμα προ πολλού με ανακοίνωση. Την ΑΕΚ την πείραξαν. Το παιχνίδι της Ρόδου ήταν σκανδαλώδες, το είδα. Μου έκανε τεράστια εντύπωση στο τέλος όταν δηλαδή η ΑΕΚ  πήρε διαφορά και στην Ρόδο το 46-40 ξαφνικά έγινε …. Μπορείς να αποδείξεις αν δεις τηλεφωνικές συνομιλίες , κλπ.».

Επίσης, μίλησε και για το ματς του Κολοσσού με τον Ηλυσιακό: «Γιατί το παιχνίδι είναι και στο στοίχημα και εκεί υπάρχουν έρευνες στο ποδόσφαιρο, ίσως πρέπει να δούμε και το μπάσκετ. Δεν είναι οι ..ωραίες παρθένες εκεί πέρα. Θα μπούμε στο μάτι της βελόνας, θα το ψάξουμε αν υπάρχει κάτι. Την Πέμπτη έχει ΔΣ ο ΕΣΑΚΕ και θα έχουμε πολλά να πούμε. Δεν ξέρω αν το πρωτάθλημα είναι του ΕΣΑΚΕ….Μόνο τηλ να παίρνει για τα χαρτάκια είναι μέχρι τώρα. Σε μια εποχή ανέχειας υπάρχει ένας πρόεδρος που κοστίζει πολλά λεφτά στον ΕΣΑΚΕ. Θα τα πούμε στο συμβούλιο αυτά. Δεν φοβάμαι να μιλήσω. Να μας εξηγήσει κάποια πράματα».

Ο Καραμανλής δήλωσε στην συνέχεια: «Δεν υπάρχει περίπτωση που λέτε για πέρυσι να πω στον Τουνζιαράκη σπάσε την μπασκέτα! Άλλωστε κινδυνέψαμε να μηδενιστούμε από αυτό καθώς δεν υπήρχε εφεδρικό ταμπλό και δεν είπαμε ποτέ τίποτα γι αυτό».

Σχετικά με το μέλλον της ομάδας τόνισε: «Η ιστορία της ΑΕΚ είναι μια ιστορία δύσκολη. Ο κ. Φιλίππου 24 Ιουλίου είχε πει δεν μ ενδιαφέρει η ΑΕΚ να κατέβει στο πρωτάθλημα. Δεν βρέθηκε κανείς. Εμείς περιμένουμε πάντα τον Μελισαννίδη, τον οιοδήποτε, αλλά δεν βρέθηκε κανείς. Εμείς μεγαλώσαμε στην ΑΕΚ και είπαμε δεν θα την αφήσουμε να πτωχεύσει. Μπήκαμε κάποιοι μπροστά αλλά εκεί μας προέκυψε και η Ερασιτεχνική. Και μοιραστήκαμε να βοηθήσουμε παντού. Εγώ δεν μπήκα να το παίξω πρόεδρος, λεφτάς, μάγκας. Ήξερα τις δυνατότητές μου, είπαμε ήρθαμε να βοηθήσουμε να μην πέσει η ομάδα και να ψάξουμε να βρεθεί μια λύση.  Δεν ήρθε κανείς όπως παρακαλάω για να είχα φύγει . Χτυπήσαμε πόρτες, πέρυσι πήγα στο Σικάγο.  Βρήκα τον κ.Κοζώνη, δεν βρήκε όπως είπε άκρη με τα χρέη Ο Κοζώνης ήθελε να έρθει αν και όχι ο φανατικός ΑΕΚτζής, επειδή έβλεπε μια επένδυση με το γήπεδο. Του λέω ελάτε πάρτε το μπάσκετ που είναι εύκολο και μάλιστα είχα πάει μια εικόνα, φανέλα με τους παίκτες κλπ , του λέω έχουμε ιστορία κλπ. Ήρθε , αλλά επειδή έβλεπε ότι το μπάσκετ έχει πέσει και ότι με το μπάσκετ δεν μπορεί να φτιάξει γήπεδο, είπε του κ. Φιλίππου “γιατί δεν κάνατε γήπεδο; Χωρίς την ΠΑΕ δεν κάνεις γήπεδο, άρα δεν ενδιαφέρομαι”.  Μακάρι να έρθει ένας σοβαρός να πάρει την ομάδα. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν από τον κ. Γεωργατζόγλου που όταν μίλησε με τον δικηγόρο αυτός ζήτησε εγγυήσεις αλλά δεν δόθηκαν. Και του είπε δεν μπορείς να πεις χωρίς εγγυήσεις».

Για την διαιτησία στην Α1 τόνισε: «Φέτος ήταν η καλύτερη διαιτησία από όλα τα χρόνια! Έχει ανέβει το επίπεδό της».

Και συμπλήρωσε: «Ο κ.Γιαμπεράκης έδωσε κάποια λεφτά για το θέμα Γκράντι. Ήταν δυνατόν να έδινε κάποιος και να μην τα παίρναμε; Ο Χατζηχρήστος έκανε μια προσπάθεια επί εποχής Γκέκου και δεν βρέθηκε κάποιος να έρθει πραγματικά. Μαζεύτηκαν ελάχιστα χρήματα και γι αυτό έφυγε και ο Γκράντι. Δεν μπορούσαμε να καλύψουμε το συμβόλαιό του. Είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Είναι ΑΕΚτζής, μάλλον ήταν. Μεγάλος ΑΕΚτζής. Αλλά πέρυσι που ήρθε ήθελε να γίνουν όλα τέλεια. Στον Ηλυσιακό είναι εύκολα αφού δεν έρχεται κανείς να σου πει μου χρωστάς. Έβαλε χρήματα και όταν του είπαμε φέρε τις αποδείξεις, δεν τις έφερε ποτέ. Είπε ένα ποσό, δεν το αμφισβήτησα. Μετά μιλήσαμε το καλοκαίρι και του είπα έλα και μπες μπροστά αλλά είχε βάλει στο μυαλό του το μοντέλο Ηλυσιακός. Το πρόβλημα για να γίνεις αρχηγός στην ΑΕΚ είναι να υπογράψεις και δεν το έκανε. Τον Δεκέβρη του λέω, έλα εδώ και μπες μπροστά. Αφού είσαι και ΑΕΚ, εγώ θα κάτσω πίσω και τρέξε την ΑΕΚ και φέρε και δυο παικταράδες. Ο Παντελής επειδή είχε δεσμεύσεις με τον Ηλυσιακό μου απάντησε δεν μπορώ. Από τότε είναι αντίπαλος και δεν θα μπορούσα να είμαι μετά φίλος. Όταν μου παίρνει την ζωή μου.. Τον πήρα μόνο όταν θέλαμε εισιτήρια για το ματς . Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν έχω κάτι σε προσωπικό επίπεδο, με έχει βοηθήσει κιόλας. Αλλά σαν ΑΕΚτζής δεν μπορώ να τον συγχωρέσω. Αλλά παρεξήγηθηκε ίσως από ΜΜΕ χτες που είπα πέθανε. Μεταφορική έννοια ήταν. Ναι, είχε βάλει λεφτά στην ΑΕΚ φέτος αλλά τα γκρέμισε όλα».

Για τα χρέη της ΑΚΕ τόνισε: «Αυτή την στιγμή με την εφορία δεν παίζεις. Μας βγήκαν έξτρα χρήματα, δεν μπορούσαμε να μην πληρώσουμε. Εμείς είμαστε συνεπείς σε αυτά. Στο Σπόρτιγκ είχαμε πει θα βάζαμε και 300χιλ εγώ και ο Βάσσιος. Λες θα πάρω λεφτά από ΑΝΤ1 και ΟΠΑΠ κλπ. Η ΑΕΚ δεν εισέπραξε χρήματα από κανέναν. Ο Χατζής κατείχε το 80% των χρημάτων του ΟΠΑΠ και άλλα του ΑΝΤ1 για οφειλές παλιές. Πληρώθηκαν και άλλα παιδιά με κατασχέσεις και εμείς που ξεκινήσαμε με πρόγραμμα και προσωπικές επιταγές. Ήρθε ο Άντερσεν και πήρε 90χιλ προσωπικές επιταγές και ξαφνικά δεν είχαμε έσοδα και βάλαμε πολύ περισσότερα χρήματα. Εκεί ξεφύγαμε. Μετά τρέχαμε να καλύψουμε αυτό. Ο Νέμεθ είχε 110χιλ συμβόλαιο και μετακυλήσαμε τα άλλα από τα 50 που δώσαμε. Μετά βγήκε το πρόβλημα της FIBA αφού η ομάδα κουβαλούσε αμαρτίες».
 
Όσον αφορά στον Φιλίππου τόνισε: «Δεν κατηγόρησα ποτέ τον Φιλίππου και εγώ δεν τον έδιωξα ποτέ. Εγώ πιστεύω έχει την καλύτερη γνώμη για μένα. Ο κ. Φιλίππου καλύπτει την εφορία, δηλαδή 18-19χιλ. Καλύπτει εφορία και τελεσίδικα χρέη. Φέτος υπήρχε κατάσχεση από τον Χατζή. Από τα παλιά. Ο μεγαλομέτοχος είπε όποιος θέλει ας έρθει, αυτό είναι το άνοιγμα. Το νούμερο είναι αν βγάλεις την εφορία είναι βαριά, κάτω από 1,5εκ, είναι γύρω στο 1,2-1,25 εκ. Μετά  το Πάσχα περιμένω τον κ. Φιλίππου γιατί αυτός θα πάρει την απόφαση. Γιατί εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τα καλύψω. Πρέπει να πάρει μια απόφαση. Ναι, τον βόλεψε τον Φιλίππου η παρουσία μου αυτά τα χρόνια. Αν δεν ήταν ΑΕΚ και ήταν άλλη εταιρεία θα το είχε κλείσει. Μπορεί να είχε κλείσει τότε η ΑΕΚ αν δεν ήμασταν εμείς. Ο Φιλίππου είναι σκληρός σαν επιχειρηματίας. Κάποια στιγμή είπε δεν χάνω άλλα γιατί έβαλε πολλά λεφτά, πάνω από 14εκ ευρώ. Άκουσα ότι τον διώξαμε εμείς. Ο Φιλίππου είδε που πάει το μπάσκετ. Ζήτησε σάλαρι καπ, είπε βάζω 3 έρχεται ο άλλος βάζει 10 , δεν υπάρχει λογική. Ο κόσμος ήθελε μόνο 1η την ομάδα. Το πρόβλημα δεν ήταν αν τον έβρισαν κάποιοι αλλά ότι έβλεπε ότι το μπάσκετ έπεφτε και από συμβόλαιο τηλεοπτικό από 1,7 πήγε 450χιλ . Είδε ότι δεν είχαν χορηγίες και είδε ότι δεν υπήρχε προοπτική. Τον κούρασε να πληρώνει συνεχώς, μεγάλος είναι σε ηλικία, τα παιδιά του δεν ήθελαν. Έτσι δεν υπήρχε συνέχεια».

Και συμπλήρωσε: «Ναι .. όπως το λέτε, ναι είναι… αιχμάλωτη του Φιλίππου….” Ποιός τον έδιωξε; Εγώ τον παρακάλαγα, αλλά κουράστηκε, τα παιδιά δεν ήθελαν, ο ίδιος είναι μεγάλος. Το πρόβλημα είναι γιατί δεν ήρθε μετά ένας επενδυτής. Εμείς ζούμε με ένα μύθο, του Μελισσανίδη. Δεν υπάρχει ένας να έρθει. Ζητήσαμε πολλές φορές από τον Φιλίππου αλλά δυστυχώς… Πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ στους Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλους γιατί αν φύγουν είναι τεράστια τα ανοίγματα και δεν υπάρχει ο τρόπος να καλυφτούν αν δεν έχεις ανθρώπους αντίστοιχου βεληνεκούς. Του χρόνου δεν θα υπάρχουν ομάδες να κατέβουν στην Α 1. Είδα Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος. Εγώ που βλέπω όλα τα ματς δεν θα το έβλεπα το ματς αυτό. Πως να έρθει η τηλεόραση;».

Σχετικά με το αν είχε κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς τόνισε: «Δεν δημιουργήθηκε ποτέ κόντρα με την Original. Απλά δεν βάλαμε προτεραιότητες και θέλαμε δυνατό χάντμπολ, βόλεϊ κλπ . Υπήρξαν διαφωνίες. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την αγάπη του Χατζηχρήστου, προσπαθούμε όλοι».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε στην συνέχεια: «Οικονομικά είναι πιο δύσκολα αν πέσει η ομάδα χωρίς ΟΠΑΠ, τηλεοπτικό. Το σενάριο πτώχευσης είναι θέμα μεγαλομετόχου. Θα δούμε μετά το Πάσχα, πρώτα με τη καταγγελία. Μετά θα μιλήσουμε με τον Φιλίππου. Εμείς θα πολεμήσουμε γιατί είμαστε ΑΕΚ. Είναι ντροπή για την ΑΕΚ να μην πολεμά. Αν ήθελα να το βάλω στα πόδια ήταν εύκολο. Δεν μπορώ όταν βλέπω την ΑΕΚ να χάνει, αλλά τι να κάνουμε ; Να την πτωχεύσουμε την ομάδα; Ε, όχι».

Σχετικά με το ενδεχόμενο συγχώνευσης δήλωσε: «Συγχώνευση; Με ποιόν; Καταρχήν ο Ηλυσιακός έχει στο καταστατικό του ότι απαγορεύεται η συγχώνευση μετά το θέμα που είχε γίνει με το ποδόσφαιρο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Βασιλακόπουλο: «Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον κ .Βασιλακόπουλο από όταν μας βοήθησε με την FIBA. Για μένα είναι κάτι σημαντικό και οφείλει πολλά σε αυτόν. Έχει μια θέση, δεν είναι Οικονομίδης που δεν καταλαβαίνει. Οτι δεν μπορεί να μην είναι στην Α 1 οι μεγάλες ομάδες. Το μπάσκετ είναι ο κόσμος. Και η ΑΕΚ το έχει. Υπάρχει μπάσκετ χωρίς ΑΕΚ;».

Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κλειστής λίγκας τόνισε: «Κλειστή λίγκα για ποιούς; Αφού δύο παίζουν… Υπάρχει πρόβλημα και θα γίνει μεγαλύτερο. Υπάρχουν μεγάλα χρέη και πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα την επόμενη χρονιά. Η ομοσπονδία θα πρέπει να κάνει κάτι άλλο, κάποια νέα κατάσταση για να συμμετέχουν και ΚΑΕ που δεν έχουν αυτή την στιγμή τις προϋποθέσεις. Να δούμε τελικά αν το μπάσκετ πρέπει να παραμείνει επαγγελματικό».

Τέλος, ο Καραμανλής δήλωσε: «Για μένα σαν οπαδός δεν υπάρχει Β εθνική. Έχω παραιτηθεί πολλές φορές αλλά ο κ. Φιλίππου μου λέει όχι. Την αρρώστια μας, το αρρωστιλίκι μας εκμεταλλεύεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.