Ζοτς: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στο κόσμο του”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και στους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και στους “ερυθρόλευκους” φιλάθλους για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι. Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να έχει τη βοήθεια περισσοτέρων παικτών.

Ομπράντοβιτς: “Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη δίκαια νίκη. Ήταν όντως μία εκπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είχαμε πολύ κακές επιλογές επιθετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς συνεχίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο τα λάθη. Εκείνη τη στιγμή δεχτήκαμε τρία συνεχή τρίποντα και κάναμε κακές επαναφορές. Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Όμως ήταν απόφασή μας να πάμε στην παράταση για να κυνηγήσουμε τη διαφορά. Όμως στο έξτρα πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από μας. Το εμφανές πρόβλημα ήταν η κούραση ορισμένων παικτών. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας, για να δούμε αυτό που έχουμε στη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος και το φάιναλ φορ. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια περισσότερων παικτών για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να αναλύσουμε αυτό το ματς, να προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ όπου θα πρέπει να έχουμε και τους δώδεκα σε εγρήγορση και να μειώσουμε τους πανηγυρισμούς, γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο έργο. Δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Είναι γεγονός ότι μας έλειψε ο Νίκολας, γιατί είχε το πρόβλημα με τον αστράγαλο και ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Νεστέροβιτς”.

Περπέρογλου: “Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν ήταν αρκετό για μας και θέλαμε να πάρουμε τη διαφορά. Πήγαμε το ματς στην παράταση, αλλά εκεί κάναμε πολλά λάθη και με τόσα λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη μεταξύ μας και θα πρέπει να πάρουμε σίγουρα μία νίκη στο ΣΕΦ. Έχουμε καιρό μπροστά μας, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι”.

Καλάθης: “Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Εμείς πληρώσαμε την κακή αρχή στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κάποια μαζεμένα κι ανόητα λάθη έδωσαν στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να ξεφύγει. Ως ομάδα μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα κι αυτό πρέπει να κάνουμε στο μέλλον. Είμαστε απογοητευμένοι από την απώλεια της πρώτης θέσης, όμως, το σίγουρο είναι θα αναμετρηθούμε κι άλλες φορές με τον Ολυμπιακό, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να επανορθώσουμε τις δύο ήττες”.

Μπατίστ: “Η βολή χάθηκε επίτηδες γιατί θέλαμε να πάρουμε τη διαφορά στην παράταση. Δεν βγάλαμε αρκετή ενέργεια και εμφανιστήκαμε κάπως κουρασμένοι και γι’ αυτό πιστεύω ότι και σε συνδυασμό με τα 23 λάθη που κάναμε, χάσαμε δίκαια. Θα έρθουμε ξανά εδώ στο ΣΕΦ για να πάρουμε κάποια νίκη και να κατορθώσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.