Ομπράντοβιτς: «Σημαντικό μέχρι το επόμενο»

Δεν είναι ο αγώνας της σεζόν η αναμέτρηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δεν είναι ο αγώνας της σεζόν η αναμέτρηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων», όμως συμπλήρωσε πως οι αγώνες που θα ακολουθήσουν μεταξύ των δυο ομάδων είναι σημαντικότεροι από αυτόν της 25ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε στην σερβική εφημερίδα «Sportski Zurnal»: «Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, πάντα είναι σημαντικό, το πιο σημαντικό ματς στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά θα κρίνει ποια θα είναι η πρώτη ομάδα στην κανονική περίοδο. Όμως τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πιο σημαντικά».

Και συμπλήρωσε: «Πάντα οι παίκτες μου προπονούνται καλά. Αν εξαιρέσουμε τον Νίκολας, που δεν προπονείται μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπαρτσελόνα, όλοι οι άλλοι είναι καλά. Πιθανότατα θα είναι στη δωδεκάδα, θα προσπαθήσει να παίξει, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι πόσο θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Ο Καλάθης ήταν άρρωστος, αλλά αυτά συμβαίνουν. Πάντως γενικά πάμε σε καλή κατάσταση στο ντέρμπι».

Όσον αφορά στο αν ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού θα επηρεάσει ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους», ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Δεν ξέρω,, η απάντηση θα έρθει μετά τον αγώνα».

Τέλος, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος μίλησε και για τον Ίβκοβιτς: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούμε και δεν θα είναι και η τελευταία. Δεν δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.