Έκοψε την πίτα της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Παρουσία του Δημήτρη αλλά και του Παύλου Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τους Σανγκ Πινγκ και Σωτήρη Μανωλόπουλο να βρίσκουν τα δύο φλουριά!

Παρουσία του Δημήτρη αλλά και του Παύλου Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τους Σανγκ Πινγκ και Σωτήρη Μανωλόπουλο να βρίσκουν τα δύο φλουριά!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Υπό την παρουσία του ιστορικού ηγέτη της ομάδας του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου και με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εύχεται σε όλους καλή Παναθηναϊκή χρονιά και υγεία, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε σήμερα το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα, κάτι το οποίο αποτελεί βασικό γνώρισμα της ομάδας, ήταν αυτή που κυριάρχησε απ’ την αρχή ως το τέλος της εκδήλωσης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τους πάντες ευχόμενος υγεία και επιτυχίες για το “τριφύλλι” και το 2014!

Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, που παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα, είχε την ευκαιρία να τα ξαναπεί με τις… παλιοσειρές της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ και Αντώνη Φώτση, οι οποίοι έσπευσαν κοντά του καθώς επί των ημερών του και οι τρεις ξεκίνησαν τη μεγάλη τους καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, καθώς επίσης όλοι οι παίκτες μαζί με τις οικογένειές τους, το προπονητικό τιμ, τα στελέχη της ομάδας και το προσωπικό της ΚΑΕ.

Μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Πινγκ Σανγκ και Σωτήρης Μανωλόπουλος οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί και έλαβαν το σχετικό έπαθλο από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.