Μανωλόπουλος: «Να ξεχάσουμε την Αρμάνι»

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να ξεχάσει το παιχνίδι με την Αρμάνι και να επικεντρωθεί σε αυτό με το Ρέθυμνο για τη 12η αγωνιστική της Basket League στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να ξεχάσει το παιχνίδι με την Αρμάνι και να επικεντρωθεί σε αυτό με το Ρέθυμνο για τη 12η αγωνιστική της Basket League στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.
 
«Το μυαλό μας θα πρέπει να εστιάσει και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Θα πρέπει να σεβαστούμε το Ρέθυμνο και να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδό της μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Αγαπά το γρήγορο ρυθμό, προσπαθεί να ανοίξει το γήπεδο και χρησιμοποιεί πολύ τα ατομικά χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι τους. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, καθώς πέρα από τον πρωταρχικό στόχο που είναι η νίκη, θέλουμε να δείξουμε σημάδια βελτίωσης, να δείξουμε ότι γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε στην πορεία που διαγράφουμε το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο άμεσος βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκης.

Από την πλευρά των παικτών,  ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέφερε: «Είναι απαραίτητο να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα και μόνο. Να ξεχάσουμε την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη με τη Λαμποράλ Κούτσα και να σταθούμε στο Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν την υποτιμήσεις. Είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει. Θέλουμε τη νίκη, όπως θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.