Συγχαρητήρια σε Τέπιτς – Καλάθη

Η επίθεση δεν είναι το παν και ιδίως όταν δε συνοδεύεται από καλή άμυνα. Λάτρης της συγκεκριμένης τακτικής είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς...

Η επίθεση δεν είναι το παν και ιδίως όταν δε συνοδεύεται από καλή άμυνα. Λάτρης της συγκεκριμένης τακτικής είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος μπορεί να είδε τον Παναθηναϊκό να έχει πολύ καλή επιθετική συγκομιδή απόψε απέναντι σοτν Ηρακλή, αλλά έδωσε τα εύσημα μόνο σε δύο παίκτες του, τους Μιλένκο Τέπιτς και Νικ Καλάθη. «Το σημαντικό είναι ότι έχουμε παίκτες που είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Τέπιτς και Καλάθης έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Ίσως ο κόσμος να μην το βλέπει, να κοιτά ποιος σκοράρει. Το σημαντικό είναι κάποιος να παίζει καλά και στα δύο άκρα», ήταν τα λόγια του Σέρβου κόουτς μετά τη νίκη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ.
Ξεκινώντας της συνέντευξη Τύπου όμως, στάθηκε στις οδηγίες που είχε δώσει στους παίκτες του πριν την αναμέτρηση, οι οποίοι δεν τις έκαναν επακριβώς πράξη στο πρώτο ημίχρονο. «Είδαμε τις δύο πρόσφατες νίκες του Ηρακλή. Αγωνίστηκε εξαιρετικά και στις δύο. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα με εκείνη την οποία αντιμετωπίσαμε στο Ιβανώφειο και δεν εννοώ για το ρόστερ. Μιλήσαμε στους παίκτες μας και τους είπαμε πως πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να κάνουμε το παιχνίδι που μας αρέσει: να τρέξουμε και να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό. Αλλά και να είμαστε προετοιμασμένοι για τη ζώνη του Ηρακλή. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 8 αβίαστα λάθη, κάναμε καλές επιθέσεις, αλλά τα πήγαμε άσχημα στην άμυνα. Ο Πάρκερ είχε 12 πόντους και 9 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν αναγκαίο να αλλάξουμε κάτι στην άμυνα. Τα καταφέραμε, όπως είναι προφανές».
Το καλύτερο διάστημα του Παναθηναϊκού κατά τον «Ζοτς» ήταν «η τρίτη περίοδος όπου παίξαμε με Διαμαντίδη, Σάτο, Περπέρογλου, Φώτση και Τσαρτσαρή», τόνισε και δεν παρέλειψε να δώσει «συγχαρητήρια στον συνάδελφο(σ.σ. Κρις Χουγκάζ). Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να παίζεις με 6-7 παίκτες. Κατ’ εμέ, αγωνίστηκαν καλά και τους εύχομαι καλή τύχη».

Τέπιτς: “Ανυπομονούμε για Μπαρτσελόνα”
Από την πλευρά του ο Μιλένκο Τέπιτς τόνισε: «Δεν είχαμε τόσο καλή συμπεριφορά, κυρίως στην άμυνα. Οι αντίπαλοι σκόραραν εύκολους πόντους, συνολικά 41 στο ημίχρονο κάτι που δεν είναι καλό. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, δεχθήκαμε μόλις 27 πόντους και γι’ αυτό φτάσαμε στο τελικό +33. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις αναμετρήσεις με Άρη και Μπαρτσελόνα. Έχουμε αρκετό χρόνο να τα προετοιμάσουμε και τα δύο κι ελπίζω να είμαστε καλή κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.