Στόχος η δέκατη νίκη

Με στόχο την δέκατη νίκη του στην Α1 Ανδρών ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο τον Ηλυσιακό...

Με στόχο την δέκατη νίκη του στην Α1 Ανδρών, με την οποία θα κάνει ακόμη ένα βήμα για την εδραίωση του στην πρώτη οκτάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ, ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ το «παρών» στο κλειστό θα δώσει και ο Μίλος Βούγιανιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του (χειρουργήθηκε μετά από συντριπτικό κάταγμα περόνης), ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, προκειμένου να την ενισχύσει ψυχολογικά στην προσπάθεια για την είσοδο στα πλέι οφ.

«Είναι σίγουρα ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού, όπως εμείς, και ο Ηλυσιακός προέρχεται από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων και σίγουρα δείχνει ανεβασμένος. Εχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, και περιμένουμε ένα δύσκολο ματς» είπε για τον αυριανό αγώνα ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού και νυν του Πανιωνίου, Στέλιος Ιωάννου, και συνέχισε: «Εμείς έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και τις νίκες που πετύχαμε, και θέλουμε να μείνουμε στον δρόμο των επιτυχιών και να συνεχίσουμε το σερί μας. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δυναμικότητά και ελπίζουμε ότι, με τη βοήθεια και του κόσμου μας, θα φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.