Χουγκάζ: “Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε”

Η νίκη την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό αναπτέρωσε τις ελπίδες του στην προσπάθεια που καταβάλλει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η νίκη την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό αναπτέρωσε τις ελπίδες του στην προσπάθεια που καταβάλλει να αποφύγει τον υποβιβασμό και με αυτή ως… οδηγό υποδέχεται αύριο την Καβάλα ο Ηρακλής (19.00).

Παιχνίδι που, σε σχέση με τη μάχη στο Βενετόκλειο, ο «Γηραιός» μετρά καινούργιο πρόσωπο τον Δημήτρη Μαρμαρινό, δε διαθέτει στο ρόστερ του τον Φώτη Λαμπρόπουλο, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία των Τζερόμ Κόλεμαν (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Γιάννη Δεμερτζή (ασθενής).

 «Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίστηκε από πολλά προβλήματα απουσιών και απ’ τη στιγμή που προσπαθούμε να βάλουμε κάποιες αρχές στο παιχνίδι μας σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο, δεν είναι καλό να έχουμε απουσίες. Πιστεύω όμως ότι η αλλαγή νοοτροπίας που έχουμε απ’ το περασμένο παιχνίδι θα μας βοηθήσει, αφού όποιος πλέον μπαίνει στο γήπεδο, θα δίνει το 100%. Έτσι πιστεύω θα γίνει και με την Καβάλα, και με τη βοήθεια του κόσμου σε όλους τους αγώνες μέχρι τέλους θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε», δήλωσε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Κρις Χουγκάζ.

Ο Δημήτρης Δέσπος, με τη σειρά του, επισήμανε: «Όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα για εμάς είναι τελικοί, δεν υπάρχει αύριο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, η Καβάλα είναι πολύ σοβαρή ομάδα, φαίνεται και απ’ την πορεία της. Με μια νίκη θα μπορέσουμε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, αλλά θα χρειαστούμε και τύχη, που δεν είχαμε τον τελευταίο καιρό στην προσπάθεια μας.»

Το απόγευμα, εξάλλου, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Νίκολα Κοπρίβιτσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.