Μέσα Μασιούλις, Παππάς και Λο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των αιωνίων για τον ημιτελικό της Δευτέρας που στην ουσία θα κρίνει και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Μακρία από τις φωνες, τις διαμαρτυρίες και το χαρτοπόλεμο των διοικήσεων, προπονητές και αθλητές των δύο ομάδων προετοιμάζονται, έτσι ώστε να προσφέρουν στον κόσμο πλούσιο θέμα αντάξιο της ποιότητας τους.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των αιωνίων για τον ημιτελικό της Δευτέρας που στην ουσία θα κρίνει και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Μακρία από τις φωνες τις διαμαρτυρίες και το χαρτοπόλεμο των διοικήσεων, προπονητές και αθλητές των δύο ομάδων προετοιμάζονται, έτσι ώστε να προσφέρουν στον κόσμο πλούσιο θέμα αντάξιο της ποιότητας τους.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ούτε όμως σε αυτό του Ολυμπιακού. Στους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους Μασιούλις και Παππά να προπονούνται τις τελευταίες ημέρες και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον καθοριστικό αγώνα, αν και η συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί από αρκετούς παράγοντες και σίγουρα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το σίγουρο είναι ότι και ο Λιθουανός φόργουορντ αλλά και ο έλληνας γκαρντ δεν είναι 100% έτοιμοι και ειδικά για το Μασιούλις ο φόβος για υποτροπή κάνει το ιατρικό επιτελείο των πράσινων ιδιαίτερα επιφυλακτικό.
Αυτός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός μάχης είναι ο Ούκιτς ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με την Μακάμπι και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες μέρες.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί χωρίς τον Πέτγουεϊ ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση(χτύπησε στο ματς με Ζιελόνα στην Πολωνία) και δεν εχει καταφέρει να προπονηθεί. Αντίθετα οι πιθανότητες να βρεθεί στην δωδεκάδα ο Έισι Λο έχουν αυξηθεί, αφού ο αμερικανός γκαρντ δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και δείχνει στο Γιώργο Μπαρτζώκα ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού βεβαια θα εχει σε σχέση με το ματς στην Πολωνία για την ευρωλίγκα τις προσθήκες των Πρίντεζη και Μπέκιτς που ήταν τιμωρημένοι και δεν είχαν αγωνιστεί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.