Βετούλας: «Άλλο ένα βήμα για την παραμονή»

Ενέργεια στην άμυνα θέλει από τους παίκτες του ο Νίκος Βετούλας στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Πατρινοί και Δραμινοί είναι ισόβαθμοί με ρεκόρ 4-5 και ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο τους.

Ενέργεια στην άμυνα θέλει από τους παίκτες του ο Νίκος Βετούλας στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Πατρινοί και Δραμινοί είναι  ισόβαθμοί  με ρεκόρ 4-5 και ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο τους.
 «Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και γνωρίζουμε όλοι τη σημασία που έχει απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ιδιαίτερα στο φετινό Πρωτάθλημα. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο και βασίζεται πολύ στους Αμερικάνους γκαρντ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε άλλον ένα βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία».
 
Ο Γιάννης Λιανός από την πλευρά των παικτών τόνισε πως η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας στην έδρα μας. Πρέπει να τον κερδίσουμε με πάση θυσία. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να παίξουμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και πολύ συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΚΑΟΔ. Γνωρίζουμε ότι στηρίζεται κυρίως στο ταλέντο των Αμερικάνων του κι εμείς θα πρέπει να τους σταματήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.