Αλεξανδρής: “Έχουμε επιπλέον κίνητρο”

Υψηλό βαθμό δυσκολίας αναμένει να συναντήσουν οι παίκτες του με αντίπαλο τον Ίκαρο ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Υψηλό βαθμό δυσκολίας αναμένει να συναντήσουν οι παίκτες του στο κλειστό της Γλυφάδας με αντίπαλο τον Ίκαρο ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι μια πολύ οργανωμένη και ποιοτική ομάδα, που δεν είναι εύκολο να τη νικήσεις. Στο ματς του πρώτου γύρου ηττηθήκαμε καθαρά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους έμπειρους παίκτες του να κινηθούν χωρίς πίεση. Το πιο σημαντικό κομμάτι του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι τα αμυντικά ριμπάουντ, για να μη δώσουμε στον αντίπαλο δικαίωμα να ανανεώνει επιθέσεις» δήλωσε ο «τίγρης» στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πριν το παιχνίδι με τον Ικαρο για τη 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Από την πλευρά του, ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς δήλωσε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί καμιά από τις δυο ομάδες δεν έχει ιδιαίτερο άγχος. Για μας είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς και στόχος μας είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για 40 λεπτά. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, που έχει έφεση να τρέχει σε κάθε ευκαιρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.