Με Πάρκερ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Ζωτικής σημασίας για το μέλλον του Ηρακλή είναι η αυριανή αναμέτρηση στο Ιβανώφειο με τον ΠΑΟΚ (16.30, ΕΤ1), εξ' ου και η σφοδρή επιθυμία όλων στις τάξεις του για την κατάκτηση της νίκης.

Ζωτικής σημασίας για το μέλλον του Ηρακλή είναι η αυριανή αναμέτρηση στο Ιβανώφειο με τον ΠΑΟΚ (16.30, ΕΤ1), εξ’ ου και η σφοδρή επιθυμία όλων στις τάξεις του για την κατάκτηση της νίκης.Σημείο αναφοράς του παιχνιδιού για τους «κυανόλευκους» αποτελεί η χρησιμοποίηση του εσχάτως αποκτηθέντα, Σμους Πάρκερ. Δεν υπολογίζεται, φυσικά, ο Ματ Μπόουλντιν, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

«Οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ έχουν πάντα ιδιαιτερότητα, είναι πάντα ντέρμπι, αλλά για εμάς είναι και τελικός. Έχουμε έξι παιχνίδια στην έδρα μας και για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να τα κερδίσουμε και τα έξι, ανεξαρτήτως αντιπάλου», είναι τα λόγια του Γιώργου Καλαφατάκη.
Προσθέτει ο τεχνικός του «Γηραιού» αναφέροντας: «Έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα, το παιχνίδι μας γίνεται καλύτερο, έχει βελτιωθεί πολύ και το κλίμα στην ομάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μας δίνει μεγάλη δύναμη και ξέρουμε πως θα το κάνει με κόσμιο τρόπο που θα επιτρέψει να τον έχουμε και στους επόμενους αγώνες μαζί μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να πάμε την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε. Η παρουσία νέων παικτών στην ομάδα αλλάζει λίγο το στιλ παιχνιδιού μας, δεν έχουμε πλέον και τον Ματ Μπόουλντιν μαζί μας, αλλά δεν έχουμε και χρόνο για προσαρμογή. Θέλουμε νίκες και θα παίξουμε για το αποτέλεσμα και όχι για το θέαμα. Σαφώς ο Πάρκερ είναι ένας ποιοτικός παίκτης, παρά το ότι δεν είναι πολύ χρόνο μαζί μας, δίνει όμως προσωπικότητα στην ομάδα και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο.»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, με τη σειρά του, τονίζει: «Παίζουμε το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς και το γνωρίζουμε όλοι καλά αυτό. Η νίκη είναι μονόδρομος και θα παλέψουμε σκληρά για να την κατακτήσουμε. Πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν μπορούμε να έχουμε άλλες απώλειες στην έδρα μας. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα τοπικό ντέρμπι, γνωρίζουμε τι σημαίνει μια νίκη για τον κόσμο μας, και θα επιδιώξουμε να του την αφιερώσουμε. Θέλουμε τη στήριξη του και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πανηγυρίσουμε περισσότερες νίκες.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.