Λυκογιάννης: “Δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους”

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο μίλησε ο προπονητής του Ικάρου, Άρης Λυκογάννης.

Να αυξήσει το σερί του στις τρεις διαδοχικές νίκες, και μάλιστα με ένα σπουδαίο «διπλό», ελπίζει ο Ικαρος Καλλιθέας, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Ο Άρης Λυκογιάννης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της εβδομάδας και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν ο Γιάννης Καλαμπόκης θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα. Αντίθετα ο Αλέξης Φαλέκας όλα δείχνουν πως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους», τόνισε ο προπονητής του Ικάρου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και καλό προπονητικό επιτελείο. Όταν παίζει στο γήπεδό του, γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ιδίως στο ξεκίνημα του αγώνα. Στις προηγούμενες νίκες του, ο Πανιώνιος βάσισε τις επιτυχίες του στο ξεκίνημα που είχε κάνει και γι΄αυτό είναι σημαντικό να περάσουμε στο παρκέ απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το άσχημο είναι πως αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με τους τραυματισμούς των Φαλέκα, Καλαμπόκη και Κερασοβίτη, αλλά αυτά συμβαίνουν στο επαγγελματικό μπάσκετ και πρέπει να μαθαίνουμε να τα ξεπερνάμε».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Πετροδημόπουλος πρόσθεσε: «Έχουμε ήδη ξεχάσει τις δύο συνεχείς νίκες επί του Άρη και της ΑΕΚ, αλλά και τις δύο νίκες μας φέτος με τον Πανιώνιο. Είναι δεδομένο ότι η εικόνα του αντιπάλου μας δεν έχει καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα μεταξύ μας παιχνίδια, καθώς έχει αλλάξει προπονητή κι έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του. Εμείς περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και δεν έχει αλλάξει κάτι στο αγωνιστικό μας πλάνο, σε σύγκριση με τους προηγούμενους αγώνες μας. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.