Φλεβαράκης: «Κλειδί ο Μπάγκαριτς»

Η αντιμετώπιση του Μπάγκαριτς είναι το «κλειδί» για τον Ηλυσιακό στο ματς με το Μαρούσι.

Η αντιμετώπιση του Μπάγκαριτς είναι το «κλειδί» για τον Ηλυσιακό στο ματς με το Μαρούσι. Όπως τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης, η ομάδα των βορείων προαστίων εκμεταλλεύεται την έδρα της, όμως ο Ηλυσιακός μπορεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Φλεβαράκης τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Για μας ο στόχος σε κάθε ματς είναι συγκεκριμένος. Να γινόμαστε καλύτεροι και να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του αγώνα», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε: «Το Μαρούσι έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα που αξιοποιεί την έδρα του και έχει αποκτήσει μία δυναμική. Πρέπει να βρούμε αντίδοτο για την παρουσία του Μπάγκαριτς, αλλά και το καλό σουτ παικτών όπως ο Γκαγκαλούδης και ο Κόμματος, να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ. Περιμένω από κάποια παιδιά να δείξουν περισσότερα πράγματα, ειδικά στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα».

Επίσης, ο Γιώργος Γαλιώτος υπογράμμισε: «Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, παιχνίδια όπως αυτό με το Μαρούσι είναι “ζωής ή θανάτου” για μας. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη. Η ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο τρόπος που προήλθε ήταν ένα καλό μάθημα για όλους μας, ειδικά τους νεότερους που σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να κάνουμε κι ένα βήμα μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.