Ο Καλαφατάκης στον πάγκο του Ηρακλή

Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή αντικαθιστώντας τον Ντάρκο Ρούσο ο οποίος παραιτήθηκε την Πέμπτη.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή αντικαθιστώντας τον Ντάρκο Ρούσο ο οποίος παραιτήθηκε την Πέμπτη.

Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε τα εξής: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη. Ο κ. Καλαφατάκης αναμένεται αύριο, Σάββατο 8/1/2001, στη Θεσσαλονίκη».

Στο μεταξύ καινούργιο διοικητικό σχήμα προέκυψε για την ΚΑΕ Ηρακλής απόψε, μετά την υλοποίηση γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Κατόπιν ψηφοφορίας, και σε ενωτικό κλίμα, οι σύμβουλοι του δ.σ. είναι οι κ.κ.: Σαρλής Μόσχος (έλαβε 4122 ψήφους που αντιστοιχούν σε μετοχές), Ποιμενίδης Σταύρος (4120), Θέος Φώτης (2873), Κουζούνης Ιωάννης (2816). Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Γκούτας Ιωάννης (2574), Δουβής Νίκος (2224). Εκπρόσωπος του Γυμναστικού Συλλόγου ορίστηκε ο κ.Βίκτωρ Αρτοποιός, ενώ ψηφίστηκαν και οι κ.κ.Σιαμήτρας Δημήτρης (1889), Χαρνταμπίλας Νίκος (1886), ενώ υπήρξαν και δύο “λευκά” ψηφοδέλτια. Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει τη Δευτέρα και θα αποφασιστεί η συγκρότηση του σε “σώμα” και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων του κάθε μέλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.