Μπάνκι: «Η ομάδα απέδωσε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι έπρεπε»

Εμφανώς απογοητευμένος από την αναιμική εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο Χολαργό, εμφανίστηκε ο Ιταλός προπονητής της «Ένωσης»

Η ΑΕΚ δεν κατέβηκε…ποτέ στο παρκέ του Χολαργού για την αναμέτρηση με το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη, γνώρισε βαριά ήττα με 88-72, επομένως ο Λούκα Μπάνκι πολύ λογικά ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Χολαργό που έπαιξε με ένταση και συνέπεια στο ματς. Και αυτό φαίνεται και από το σκορ που κερδίσαμε μόνο το τέταρτο δεκάλεπτο. Είναι δύσκολο να σχολιάσουμε την εμφάνιση μας. Είμαστε στην καρδιά μιας σειράς πλει οφ που περιμέναμε διαφορετική προσέγγιση. Περίμενα να έχουμε συνείδηση πως ο αντίπαλος θα παλεύει. Οι παίκτες προφανώς δεν κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα απέδωσε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι έπρεπε. Αυτό που κατάλαβα από κάποιες αντιδράσεις είναι πως οι παίκτες σκεφτόταν τα playoffs. Ο Χολαργός είναι εξαιρετική ομάδα και για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να προσεγγίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε όσα κάναμε στο πρώτο παιχνίδι» σημείωσε ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.