Απέκτησε τον Ερμιν Τζάζβιν ο Ηρακλής

Την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου σέντερ, Ερμιν Τζάζβιν ανακοίνωσε ο Ηρακλής.

Ο καλαθοσφαιριστής, γνώριμος από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα στο Μαρούσι, όπου και τον είχε υπό τις οδηγίες του ο Ντάρκο Ρούσο, έστειλε σήμερα υπογεγραμμένο συμβόλαιο και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού του “Γηραιού”.

Οι διοικούντες τον Ηρακλή, με τη σειρά τους, δρομολόγησαν τη διαδικασία για τη συλλογή των απαραίτητων εγγράφων για την έκδοση της βίζας του, γι’ αυτό και εξέφρασαν επίσημα τις ευχαριστίες τους προς τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρο Βούγια “. Για την πολύτιμη βοήθεια του σε αυτή την προσπάθεια”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο Τζάζβιν είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1980. Αρχισε την καριέρα του στην Μπόσνα στην πατρίδα του και το 2004 μετέβη στη Γερμανία για τη Λούντβισμπουργκ, στην οποία αγωνίστηκε δύο χρόνια. Το 2006 εντάχθηκε στο Μαρούσι και στο καλοκαίρι του 2008 αποδέχθηκε την πρόταση της ρωσικής Σπαρτάκ Βλαδιβοστόκ.

Την επόμενη σεζόν δεν κατόρθωσε να βρει άμεσα ομάδα. Στα μισά της περίπου συμφώνησε με τη Γρανάδα. Αρχισε φέτος τη χρονιά στην Ουκρανία με την Ντνίπρο, με την οποία τερμάτισε τη συνεργασία του στα τέλη Νοεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.