Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι στα κανάλια Novasports!

Δείτε live τον αγώνα τη Δευτέρα 23/11 και το Σάββατο 21/11 την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό», καθώς και τα παιχνίδια Κηφισιά – ΑΕΚ και Άρης – Καβάλα

Δείτε live τον αγώνα τη Δευτέρα 23/11 και το Σάββατο 21/11 την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό», καθώς και τα παιχνίδια Κηφισιά – ΑΕΚ και Άρης – Καβάλα 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί σε ένα ακόμη ντέρμπι της Basket League ΣΚΡΑΤΣ! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr, το ντέρμπι ανάμεσα στους «πράσινους» και στο «Δικέφαλο» του Βορρά για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ ο Αργύρης Στεφανόπουλος.  Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και άλλα πέντε παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://youtu.be/mdw72y17wcU). 

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 16:00, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Άρης – Καβάλα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου με τον αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από το Novasports 4, Απόλλων Πατρών Carna – Αρκαδικός σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη, Κολοσσός H Hotels – Λαύριο σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, Ρέθυμνο Cretan Kings – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη και Κηφισιά – ΑΕΚ σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ματίκα με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από το Novasports 7.  Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ:
α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)
β. Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket
γ. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook,
 www.novasports.gr/Twitter)

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.