«Τέρμα η διασκέδαση, τώρα ο ΚΑΟΔ»

Ο Φώτης Ζούμπος εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο το Περιστέρι, στο All Star Game, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πλέον στην ομάδα των δυτικών προαστίων σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

Ο Φώτης Ζούμπος εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο το Περιστέρι, στο All Star Game, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τριπόντων των  Νέων, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πλέον στην ομάδα των δυτικών προαστίων σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

«Ήταν όμορφο συναίσθημα. Με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε χρόνια και υπήρχε καλό κλίμα. Το ευχαριστηθήκαμε. Δεν έχει σημασία ότι κέρδισα εγώ. Γελάσαμε και περάσαμε ωραία. Άλλωστε αυτό ήταν το ζητούμενο του All Star Game», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Ζούμπος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε: «Πραγματικά ήταν μια γιορτή του μπάσκετ. Υπήρχε εξαιρετική οργάνωση. Επίσης, ο κόσμος της Πάτρας ήταν πολύ ζεστός και άκρως μπασκετικός».

Για τον MVP του All Star Game, Μπρεντ Πέτγουεϊ είπε: «Ο Πέτγουεϊ ήταν το σημείο αναφοράς του All Star Game. Είναι εξαιρετικός παίκτης και showman. Δεν έχω ξαναδεί καρφώματα σαν αυτά που έκανε στο διαγωνισμό».

Για το τι του έχει μείνει περισσότερο από τη διοργάνωση ανέφερε: «Όταν γινόταν η παρουσίαση τη δεύτερη μέρα ένιωσα υπέροχα. Βρέθηκα ανάμεσα σε όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, τον Σπανούλη, το Διαμαντίδη και άλλους. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ δήλωσε: «Τώρα τέρμα η διασκέδαση. Τα κεφάλια μέσα. Στο μυαλό μου, αλλά και όλης της ομάδας, είναι μόνο το ματς με τον ΚΑΟΔ. Θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ειδικά τώρα, μετά την προσθήκη των δύο Αμερικανών και δη του Πάρκερ ανεβαίνουμε επίπεδο».

Τέλος, για το τι έχει αποκομίσει από την παρουσία του στο Περιστέρι απάντησε: «Έχω πάρει σημαντικές εμπειρίες στο Περιστέρι αυτή τη σεζόν. Προπονούμαι σκληρά επί καθημερινής βάσης και παίζω στα ματς. Θέλω να συνεισφέρω ώστε η ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.