Γιαπλές: «Δύσκολη έδρα η Περιβόλα»

Ως μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος χαρακτήρισε την Περιβόλα ο Θανάσης Γιαπλές ενόψει της αναμέτρησης του ΑΓΟΡ με τον Απόλλωνα Πάτρας για την 20η αγωνιστική της Α1.

Ως μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος χαρακτήρισε την Περιβόλα ο Θανάσης Γιαπλές ενόψει της αναμέτρησης  του ΑΓΟΡ με τον Απόλλωνα Πάτρας για την 20η αγωνιστική της Α1.  Ο κόουτς του Ρεθύμνου τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν.

«Αγωνιζόμαστε με μια από τις ιστορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία με την επάνοδό της στην Α1 είναι πολύ ανταγωνιστική με πολύ καλούς Αμερικανούς και σίγουρα πιστεύω πως θα είναι στα «play offs». Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και με τη βοήθεια του κοινού της, το οποίο γνωρίζει από μπάσκετ θα είναι ο 6ος παίκτης για τους αντιπάλους μας, μέσα σε μια πολύ καταπιεστική έδρα για εμάς. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών μας», δήλωσε ο τεχνικός των Κρητικών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Kλίφορντ Κόλιμον, σχολίασε: «Είναι ένα δύσκoλο παιχνίδι αύριο, καθώς ο Απόλλωνας είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο κλειστό γήπεδο της «Περiβόλας» κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και με σύμμαχο τον κόσμο του μπορεί να δυσκολέψει τον αντίπαλο του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να περιορίσουμε τα λάθη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.